Kapiten Nejmar se "osvetio" Kolumbijcima!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.09.2014.
09:54
Izvor: Sportske.net

Brazil i Kolumbija su noćas odigrali prijateljsku utakmicu, a kao i u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, bolji je bio Brazil.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Brazil je u prijateljskoj utakmici koja je igrana noćas savladao ekipu Kolumbije u reprizi četvrtfinala nedavno završenog Svetskog prvenstva. Na kraju je golom Nejmara Brazil slavio sa 1:0.

Prvo poluvreme je bilo dosta mirnije od drugog, Kolumbijci su bili nešto opasniji rival, više su držali loptu u svom posedu, ali nisu uspeli da savladaju golmana Džefersona.

Drugo je bilo, ipak, malo drugačije, ako ništa drugo, onda zbog postignutog gola koj je postigao Nejmar pred sam kraj meča.Brazil je bio dosta bolji za razliku od prvog poluvremena, nakon što su u igru ušli Fernandinjo, Elias i Koutinjo, a novi kapiten Brazila je postigao gol u 83. minutu nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca.

 Boljoj igri Brazilaca je dosta kumovao i Kvadrado koji je dobio drugi žuti karton.

Brazil: Džeferson, Filipe, Luiz, Miranda, Majkon - Gustavo, Ramireš, Tardeli, Oskar, Vilijan - Nejmar. Igrali su još: Fernandinjo, Markinjoš, Koutinjo, Elias, Robinjo i Ribeiro.

Kolumbija: Ospina - Armero, Zapata, Valdez, Zuniga - Kvadrado, Sančez, Ramirez, Rodrigez - Martinez, Gutierez. Igrali su još: Karlos Baka, Guarin, Arias, Falkao, Ramos i Mehia.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke