Kapiten Betisa bio na korak od Real Madrida, evo šta je rekao o tome

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 09.10.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net

Da li bi se snašao u kraljevskom klubu?

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Sada već tridesetsedmogodišnji krilni napadač Betisa je govorio o prošlosti i o tome kako je mogao da ode na "Santijago Bernabeu".

Hoakin Sančez, ofanzivni igrač koji je ponikao u Betisovoj školi je nakon fantastičnih šest sezona u ovom klubu bio na korak od Real Madrida, ali su stvari u poslednjem trenutku krenule po zlu.

"Želeo sam da potpišem za Real i bio sam blizu tog kluba. Bio sam spreman da potpišem ugovor i da odradim medicinske preglede, oni su želeli mene, ja sam želeo njih, ali onda je sve propalo", rekao je iskusni igrač Betisa.

"Betisov predsednik Lopera je znao da je to ono što ja želim, otvoreno sam mu to rekao, to je bila idealna prilika za mene u karijeri. Međutim, on je želeo ogromnu sumu novca i kada je pričao sa Perezom, predsednik Reala je rekao da je to mnogo novca i da oni toliko neće platiti."

Betis je tražio 25 miliona evra od Reala, a nakon što je posao propao, Valensija je došla po Hoakina i izdvojila tada, za njih rekordnu sumu novca za ovog igrača. Hoaking je prešao u Valensiju 2006. godine za 25 miliona evra, nosio je dres "Slepih miševa" sve do 2011. godine, nakon toga je otišao u Malagu, pa u Fiorentinu, da bi se 2015. godine vratio u Betis, za koji i dalje nastupa, iako ima već 37 godina.

Hoakin

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke