Kapelo proglasio Srbina za naslednika!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.09.2015.
12:12
Izvor: Sportske.net

Fabio Kapelo u srpskom treneru vidi sebe iz mladosti.

BETA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, file
BETA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, file

Povezane vesti

Siniša Mihajlović deli principe Fabija Kapela, a jedan od najvećih italijanskih trenera u istoriji kaže da ga Srbin podseća na njega iz mladih dana.

"Pričao sam sa njim jednom u Dubaiju kada je bio selektor Srbije, delimo iste ideje. On je sigurno trener koji mi je najviše sličan u mlađim danima", kaže "Don".

Dodaje da to što neki zovu "gvozdenom pesnicom" nije ništa drugo do poštovanje principa.

"Šta je loše u tome što tražite ozbiljnost i profesionalizam. Mi treneri i fudbaleri smo privilegovani, radimo tri sata dnevno dok su ljudi u fabrikama. I zbog toga treba tražiti i poštovanje za svoj posao, ali i za navijače, kao i normalno ponašanje van terena", objašnjava Kapelo.

"Odličan je potez što mu je pružena šansa, Milan nije imao rezultate pod prethodnim menadžerima i promene su normalna stvar", kaže Kapelo koji je sa Milanom pokorio Evropu i u dva navrata, drugi put mnogo kraće, sedeo na klupi "Rosonera".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liquid Swords
Saturday, 12.09.2015
13:41

Sinisa je trener koji trazi 100 posto disciplinu u njegovom timu. Sto se jasno vidi u njegovoj knjizi '' Bozija levica'', takav je trener, takav je covek i to je to. Iskreno smatram da je to i najbolje kod njega, jer Milanu bas to treba. Moral, motivacija rad i disciplina a to je ono sto Miha ima. Zelim mu svu srecu sa Milanom i uopste u zivotu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 11.09.2015
13:03

Prvo Italiju pa onda Evropu, lepo smo tada isli postupno, redom, korak po korak, a ne kao sada da umesto Sedorfa koji je (sa malim izuzecima) (u)radio prave stvari dodje Inzagi bez ikakve potrebe, razloga i povoda- nadam se da ce jednom i Mihajlovic ovako da pohvali 14 god. mladjeg od sebe:-D