Kapelo pred otkazom?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.06.2015.
22:43
Izvor: Beta

Muče se braća Rusi u kvalifikacijama za EP.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Čelnici Fudbalskog saveza Rusije (RFU) razmišljaju da li da otpuste selektora nacionalne selekcije Fabija Kapela nakon poraza od Austrije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prenosi danas "Asošiejted pres" navode ruskih medija.

Rusija je juče na svom terenu poražena sa 0:1 od Austrije u utakmici šestog kola Grupe G kvalifikacija za kontinentalno prvenstvo i sada zauzima treće mesto sa osam bodova, četiri manje od drugoplasirane Švedske i čak osam manje od prvoplasirane Austrije.

Predsednik FS Rusije Nikita Simonjan izjavio je za R-sport posle meča da će sa svojim saradnicima raspraviti da li bi Kapelo trebalo da ostane na čelu reprezentacije.

Italijanski trener je selekciju Rusije preuzeo 2012. godine, a sa RFU je tada potpisao četvorogodišnji ugovor, da bi ga prošle godine produžio na još dve godine.

Reprezentacija Rusije je u poslednjih 10 takmičarksih utakmica zabeležila samo dve pobede, jednu protiv Lihtenštajna, a drugu je dobila "za stolom", kada je Evropska fudbalska unije (Uefa) prekinuti meč sa Crnom Gorom u Podgorici registrovala službenim rezultatom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mickey Belgrade
Tuesday, 16.06.2015
16:07

Uzeo im milione dolara.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 15.06.2015
23:50

Dodji kod nas:-D Sad je takva situacija da su sve tri klupe slobodne:-D