Kapelo otkrio ko je jedini igrač koji ga podseća na Pirla

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 25.12.2017.
17:55
Izvor: Sportske.net

Po mišljenju iskusnog italijanskog trenera samo jedan fudbaler može u istu rečenicu sa 'Mocartom'.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Fabio Kapelo smatra da Juve nije mogao da nađe bolju zamenu za Pirla od Miralema Pjanića, Bosanca koga je doveo iz Rome prošle godine.

"Kada imate igrača kao što je Pjanić sve je lakše. To je igrač koga lopta sluča, i jedini koji podseća na Andreu Pirla. Alegri je napravio ptavi izbor kada ga je doveo u svoj tim. Zbog njega Juventus nije trpeo kada je ostao bez Pirla."
smatra Kapelo.

Pjanić je jedan od najstandardnijih igrača 'Bjankonera' ove sezone, odigrao je 21 meč u svim takmičenjima i postigao četiri gola.

Juve je trenutno drugi na tabeli Serije A, zaostaje bod za vodećim Napolijem posle 18 odigranih kola i pokušaće da osvoji sedmi Skudeto u nizu. Osim toga, 'Staru damu' očekuju borbe na još dva fronta, u 1/4 finalu Kopa Italija će igrati gradski derbi sa Torinom, a u prvoj rundi Lige šampiona deliće megdan sa Totenhemom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Monday, 25.12.2017
21:51

Mozda cak i bolji dug pas od pirla

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 25.12.2017
20:54

Pjanic igra na visoko nivo jos od pocetak same kariera u Lyona imao je fantasticne utakmice , isto i u Romu i mislim da u pravo vreme dosao kod nas i vidi se da je prerastao u klasu igrac... Puno je toga izigrao i uradio i za.klubove i reprezentaciju a tek mu je 27 god za razliku od drugi igraci koji su tek poceli igrati vrhunski.posle 28 godina.

avatar
Nudzeim1983
Monday, 25.12.2017
19:33

Upravu je Fabio

avatar
Sportski
Monday, 25.12.2017
19:21

Apsolutno si upravu Capelo!