Kapelo je bio u pravu, tri velike zvezde plus Srbin, Real od 500 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.04.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Italijan imao prave informacije, neka pojačanja već završena, no Perez želi da sruši sve rekorde!

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kada je Fabio Kapelo pre par nedelja rekao da prema njegovim informacijama Real ima budžet od pola milijardi evra za prelazni rok, mnogi su bili skloni da to opišu kao preterivanje.

Međutim, Perez će potpisati najveći ugovor u istoriji fudbala sa Adidasom, 120 miliona po godini, a novi "Bernabeu" će otplaćivati 26 godina, sa maksimalno povoljnom kamatom. To oslobađa sredstva za velike transfere i novi početak. Zidan neće promeniti mnogo igrača, nakon njegovog povratka od odlaska je odustao Marselo, verovatno i Isko. Klub želi da se oslobodi Bejla i možda Krosa, međutim, čini se da niko od ključnih igrača, pogotovo ne Varan, neće napustiti Madrid.

Došao je Militao kao pojačanje za odbranu, pred vratima je i Jović koji će biti zamena za Benzemu.

Azar je već gotova stvar, Real će platiti 120 miliona evra za Belgijanca kome ističe ugovor, a još 150 bi trebalo da bude uloženo u Pogbu, ili da Kros bude deo sporazuma. Tu se Zidan i Perez ne slažu, međutim trener će imati poslednju reč.

Florentino Perez i dalje cilja Nejmara kao treću veliku zvezdu leta, on je ubeđen da je to jedina marketinška zamena za Ronalda, Mbape je nemoguća misija, a PSŽ bi prodao Brazilca jedino za neku ogromnu sumu. No, ako budu otišli Kros i Bejl, možda i Tibo Kurtoa, biće novca i za Brazilca čime bi Perez ponovo srušio sve svoje rekorde kada je uloženi novac u jednom prelaznom roku u pitanju, ali i ponovo bio vlasnik najvećeg svetskog transfera. On ga je rušio sa Figom, Zidanom, Ronaldom i Bejlom, sada bi i sa Nejmarom koji i jeste najskuplji, plaćen je Barseloni 222 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 23.04.2019
11:16

Dzaba i milijarda, VAR je tu, opet Real bez trofeja. Treba Svijet da vidi da je Real najveca prevara. Ronaldo je mislio da je Bog, da ce Juventus sa njegovim dolaskom osvojiti LS, a ispade kako? Murinjo pokusava da dokaze svijetu da je sa Interom osvojio LS i bez pomoci sudija, a ispade kako? Real, Ronaldo, Murinjo, tri najvece fudbalske prevare u zadnjih desetak godina. Real na sred Bernabea ima manji posed lopte od Valekana, i to u doba osvajanje LS. Pa se onda cude kad Real nema nista ove godine, trebao je Real da ima vise puta nista poslednjih godina, neka zahvale sudijama.