Kap koja je prelila čašu, ništa od Dibale?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.11.2020.
08:46
Izvor: Sportske.net

Argentinac već deluje kao prošlost, ali Juventus ima problem...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Paulo Dibala je ponovo na meti kritika. Još jedna očajna partija, protiv Ferencvaroša je statirao, Morata ga je zamenio i doneo pobedu.

Jasno je, Morata i Ronaldo moraju da igraju u tandemu, Argentinac je sada samo rezerva.

I to je problem za Juventus, jer prima oko 7.5 miliona evra po sezoni, ne daje gotovo ništa, ove godine je uglavnom bio povređen, pre toga ima koronu, nikako da uhvati formu.

Problem je i sa ugovorom. ako ne potpiše novi Juventus će ga prodati, samo je problem i u sumi, cena mu pada posle loših partija.

Italijanima nije lako, verovali su da će oformiti tim budućnosti oko Dibale i De Lihta, ali dok Holanđanin pokazuje da vredi svaku parum Argentinac ima suviše praznih hodova.

Nekako i deluje bezvoljno, a reči direktora Paratićija ukazuju da teško da postoji šansa za dogovor oko ugovora.

"Imamo sjajan odnos sa Dibalom, ali je sve komplikovano. Pregovaramo, međutim moramo da smanjimo troškove. Ne zbog Dibale, već pandemije, ovo je šira slika, ne odnosi se samo na fudbal već i sve drugo, čitavu svetsku ekonomiju", rekao je Paratići.

Dibala je tražio više od 11 miliona evra po sezoni, a kako igra, Juventus sada i ne pomišlja da mu to ponudi bez bonusa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Wednesday, 25.11.2020
14:48

Sa 27 g vjecno talent. Niti je stardandan u klubu,niti u repki

avatar
ForzaJuve
Wednesday, 25.11.2020
11:27

Posle svake loše utakmice Dybale, ona napušta Juve. Posle loše utakmice Ronalda, Ronaldo je taj koji odlazi. Čim jedan od njih odigra dobro, ovde se odmah vrti druga priča...
Samo rekla kazala i tako u krug...

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 25.11.2020
10:01

Problem sa Dibalom nije u njemu samom, ako su vec odlucili da tim oforme oko njega, onda nije trebalo da dovode Ronalda i/ili Moratu. Ne mozete odluciti da oformite tim oko nekog igraca, a onda dovodite skupu konkurenciju i trenere koji redom ne znaju sta bi sa njim.

avatar
fadsasdfads
Thursday, 26.11.2020
12:07

On da vredi ne bi mu smetala konkurencija.