Kao u gangsterskom filmu, jutros uhapšen portugalski reprezentativac!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.02.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo utvrdiće istraga, ali ovo je zaista neverovatna vest.

EPA/LUSA/MIGUEL A. LOPES
EPA/LUSA/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Pre par meseci u incidentu u jednoj diskoteci u Valensiji, Ruben Semedo je pretio pištoljem čoveku sa kojim se sukobio, a na kraju ga je udario flašom, makar su tako glasili prvi izveštaji.

Međutim, ono što se desilo jutros je šokiralo Španiju. Policija je uhapsila fudbalera Viljareala, pod optužbom za otmicu, prebijanje i pljačku.

Izgleda da su, kako tvrdi tužilaštvo, Semedo i dvojica prijatelja otela čoveka sa kojim su se sukobili, odveli ga pod pretnjom oružjem u Semedovu kuću, pucali u vazduh i batinali nesrećnika i uzeli mu ključeve od stana, kako bi ga opljačkali.

Kada su ga pustili, on je otišao direktno u policiju, prepoznao je Semeda i još jednog od napadača, koji su od jutros iza rešetaka.

Portugalski fudbaler je stigao u Viljareal iz Sportinga za 14 miliona evra, malo je igrao tokom jeseni zbog povrede. Bio je standardni mladi reprezentativac svoje zemlje, a debitovao je pre par godina i za "A" selekciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 20.02.2018
16:51

Nema nista gore nego kad balavci glume mafiju,sad bi ga osudio na jedno 15 godina,a kad izadje zabrana prilasku bilo kom fudbalskom stadijumu pa neka raznosi pizze kad zeli da glumi mafiju.

avatar
Barcelonista
Tuesday, 20.02.2018
13:15

Ahahahaha, sto je ovo! Covjek za 14 mil. napravio transfer a kao ovom otima kljuceve od stana da ga opljacka :-D. Hhahahaha, pa sto vi pisete, show!