Kao predskazanje, evo šta je Emilijano Sala rekao igračima Nanta pred put!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.01.2019.
18:31
Izvor: Sportske.net

Nesrećni Argentinac za kojim se i dalje traga proglašen nestalim, ali je mala nada da je preživeo. Nije mu bilo lako ni pre puta...

EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE
EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Povezane vesti

"Pajper Malibu" se izgubio kod Alderneja juče, nije se pojavio na treningu, a avion je nestao sa radara. Obalska straža i policija tragaju u vodama Atlantika, ali jasno je da bi teško preživeo pad aviona i održao se u hladnim vodama kanala.

On je inače potpisao za Kardif, a onda se uputio u Nant da se pozdravi sa saigračima. Tom prilikom se požalio da je vreme loše, da se baš uplašio kada se vraćao iz Velsa u Francusku.

Ali, posle slikanja sa drugovima i nakon što je na Instagram postavio "Zbogom" kao oproštaj od "Kanarinaca", istim avionom krenuo je nazad za Englesku, kako bi danas bio na treningu Velšana.

Nikolas Paloa, fudbaler Nanta koji ga je dovezao na aerodrom Nant-Atlantik gde ga je čekao avion za povratak je potvrdio da se nesrećni Sala plašio leta nazad zbog lošeg vremena.

Avio je nestao u oko pola devet uveče u blizini svetionika u Alderneju.

Svi su šokirani, roditelji su saznali u Argentini i dalje se mole i nadaju, ali spasioci nisu optimistično. Vreme sinoć je bilo veoma loše, uz dosta snega i kiše, na pola puta je izgubio kontakt sa kontolom leta, trebalo je da sleti na aerodrom u Kardifu.

Sala je trebalo da debituje za Kardif za vikend protiv Arsenala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke