Kao epidemija, posle Mesija, otpao i Pogba! Vidić ga brani, "krivac" Ser Aleks!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.03.2018.
11:19
Izvor: Sportske.net

Vida uvek ima šta da kaže, o rivalstvima, bivšem menadžeru, situaciji oko Pogbe. Nije zaboravio ni "rivalstvo" sa Sitijem.

manutd.com
manutd.com

Povezane vesti

Nemanja Vidić danas živi u Milanu, pohađa licencu za profesionalnog trenera, želi klupu u budućnosti, kaže da iako nije voleo stres tokom igračke karijere, ipak je naučio da ga podnosi i na ovaj način želi da ostane u fudbalu.

"Svi Fergijevi igrači hoće da budu treneri, on nas je zarazio, kriv je što pomisliš da je to lak posao i da sam možeš da ga radiš", smeje se Vidić koji je najviše naučio od Škota.

Inače, danas je u centru pažnje derbi Mančester Junajteda i Liverpula, a poslednja vest je da je Pol Pogba otpao zbog povrede, neće moći da se oporavi za današnji meč.

"Ljudi previše krive Pogbu, cena ne zavisi od tebe, njega posmatraju kroz novac, što nije korektno. Jer, niko ti to ne poklanja, vrediš koliko te plate, šta je trebalo da odbije novac. Teško je mladim igračima kada nemaju primer ispred sebe, mnogo tu pomaže okolina, stariji saigrači", kaže Vidić.

On dodaje da je u sličnoj situaciji imao na koga da se ugleda.

"Pomisliš da si bitan, ali onda vidiš Gigsa, Skolsa, te legende i ponašaš se kao oni, gledaš šta rade i činiš to isto. To olakšava veoma stvari za mladog igrača, kada vidi put"
, objašnjava "srpska stena".

Na kraju, on je zauvek ostao "Đavo", nije propustio priliku da pomene Mančester Siti.

"To je sad gradski derbi sa Sitijem, ali ne može da se poredi sa utakmicama protiv Liverpula. Za nas, to je jedini derbi. Kada sam bio u Srbiji znali smo to, ali tek kasnije sam u potpunosti shvatio kakvo je to rivalsto i šta to znači, kako je građeno i kakve veze ima sa drugim stvarima, ne sa fudbalom. Isto je u Italiji, mislio sam da je najveća utakmica Inter protiv Milana, a onda sam video da to ne može da se poredi sa rivalstvom Intera i Juventusa, jer možeš da pređeš iz Intera u Milan, ali preći u Juventus je zabranjeno"
, dodao je na kraju jedan od najboljih srpskih igrača svih vremena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 10.03.2018
15:46

Samo mi je zao sto posle osvojene LS sa Junajtedom nije otisao u Real kad je vec imao ponudu...

avatar
Mangus
Saturday, 10.03.2018
13:32

Vidara bi danas kostao 100 milki. Komotno.nLepo je objasnio, on je imao Gigsa, Skolsa, igrace na koje ne mogao d sd ugleda. Pogba je u Juveu imao isto to, markizio, pirlo, vidal... Tamo nije bio 4. Zvezda, a ovde nosi tim

avatar
NikkiCFC
Saturday, 10.03.2018
12:38

Nasli kod ce da pitaju za derbi sa Liverpulom.. Secate li se se sta mu je Tores radio ono nije bilo humano... Jedno tri puta je dobio crveni zbog njega..

avatar
Oldboy
Saturday, 10.03.2018
12:55

Mislim da po ko zna koji put nosi razumeo tekst

avatar
Vinsent Vega
Saturday, 10.03.2018
14:20

hahaha,ti si bog

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 10.03.2018
12:58

To samo govori o tome koliko je Tores tada bio dobar kada je bio u stanju da rasturi najboljeg štopera na planeti u to vreme.. I na kraju Ninju to ništa nije značilo, Vidara uzimao trofeje a ovaj ih sanjao.. Za tvog terija je bio pojam štopera kao i čoveka!