Kao da su gubavi! Svi beže od Junajteda, Španac odbio da bude "tutor" Murinju!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.12.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Na ovakve situacije Murinjo je odgovarao svađama i odbijanjem da sarađuje, sada se nada da bi mogao da pomeri prelazni rok sa mrtve tačke. Ali, stigla "korpa"...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

U kakvim je problemima Mančester Junajted dovoljno govori da je željena meta na mestu direktora, Monći odbio ponude.

Njemu ne cvetaju ruže u Rimu, danas je večni grad osvanuo sa grafitima protiv predsednika Palote, a Španac je nazvan njegovom "ku...." pa se čini da bi ubrzo, u paketu sa Di Frančeskom mogao da dobije otkaz.

U stvari, danas bi to moglo da se desi, ako Rimljani danas ne savladaju Đenovu, ili možda sledeće subote kada gostuju šampionu Juventusu.

Ali i pored svega, Špancu ne pada na pamet da se preseli na "Old Traford", Mančester Junajted traži sportskog direktora koji bi radio sa Murinjom, umesto Vudvorda koji je finansijski čarobnjak, tačnije marketing majstor, ali njegove sposobnosti prilikom dovođenja igrača su problematične.

Murinjo je imao problema sa sportskim direktorima u prošlosti i odbijao saradnju, ali se sada nada da bi nekoga mogao da pridobije na svoju stranu i natera klub na veća ulaganja.

Posle Monćijevog odbijanja, favorit za posao je Pol Mičel, koji radi u Red Bul Lajpcigu, a ranije je bio u sportskom sektoru Totenhema, Sautemptona i Milton Kejnz Donsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 16.12.2018
20:11

Izvesno je da Murinjo nece dati otkaz vec ce nastaviti agoniju kluba, a uzrok tome je uprava koja mu je dala takav ugovor da nas drzi u saci ili moramo da mu isplatimo ogromnu cifru na ime obestecenja. Tako da, uzmie kokice i uzivajte do leta pa ajde da nagadjamo da li ce MU uopste zavrsiti u gornjem delu tabele do kraja sezone.

avatar
BurzoMaradona
Sunday, 16.12.2018
17:12

Kolko ima istine u 90 posto clanaka o junajtedu je dobro pitanje....

avatar
RedDevil612989
Sunday, 16.12.2018
14:58

Nece bre niko vise ni da vidi Murinja na slici. Ko ce ga kriviti? Murinjo je kukavica. Ne prihvata krivicu na sebe nikada. Uvek je neko drugi kriv.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 16.12.2018
14:29

Niko od boljih trenera nece doci dok vlada ovakav haos u klubu. Izazov bi verovatno prihvatili treneri koji su zeljni dokazivanja ili bivsi igraci koji su vezani za klub i zele da se Junajted vrati na pravi put.