Kanteov novi potez van terena će vas oduševiti!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.09.2018.
11:48
Izvor: Sportske.net

Nikog ne ostavlja ravnodušnim.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija N'golo Kante postao je miljenik ne samo navijača francuske reprezentacije i svog kluba, već i mnogih neutralnih ljubitelja fudbala.

Dvadesetsedmogodišnji omaleni zadnji vezni igrač Čelzija je potpuno različit od svojih kolega. Ne razmeće se novcem, čudnim odevnim kombinacijama i frizurama.

Poznata je i N’Zonzijeva izjava da je morao da uzme trofej Svetskog prvenstva i da ga preda Kanteu tokom slavlja pošto je N’Goloa bilo sramota da uzme sam, iako je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Francuza.

Najnovija potvrda njegove poniznosti i skromnosti jeste da je posle jedne večernje molitve u džamiji pristao da bude gost na večeri jednog od vernika koji se našao u džamiji i koji je veliki navijač Čelsija.
Iako se za njega otimaju svi velikani u fudbalu poput PSŽ-a i Barselone, Kante je nogama čvrsto na zemlji i nastavlja da oduševljava javnost - što svojom igrom što svojim ljudskim kvalitetima.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alexbt
Sunday, 16.09.2018
14:42
avatar
Phenomenal
Sunday, 16.09.2018
13:07

Svetu treba vise ljudi kao Kante!

avatar
Непобедиви
Sunday, 16.09.2018
12:38

Dosadno mi i resim da udjem na Sportske da vidim da li su se popravili. I opet naidjem na netacnu vest. Pa dobro, coveku u nick-u pise GOONER i vi napisete veliki navijac Celsija. I dalje ste neozbiljni. Za mesec dana vrsim novu proveru. Pozz

avatar
brekbaCh1
Sunday, 16.09.2018
12:36

Kakav je Kante brat. :)