Kante priznao, postojale su ponude

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.09.2018.
12:52
Izvor: Sportske.net

Ngolo Kante je jedan od najboljih fudbalera Čelsija i jedan od ključnih igrača reprezentacije Francuske, pa je bilo i normalno da postoji veliki broj ponuda za njega.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Sada već slobodno možemo reći, zvezda Čelsija Ngolo Kante, imao je veliki broj ponuda tokom ovog leta, posebno nakon Mundijala u Rusiji.

Ovaj francuski reprezentativac je skrenuo pažnju na sebe dok je igrao za Lester sa kojim je osvojio Premijer ligu, godinu dana kasnije je isto učinio i sa Čelsijem, a prethodnu sezonu je završio na najbolji mogući način, osvojio je Mundijal sa Francuskom i nema sumnje da je igrao veoma bitnu ulogu u svim tim uspesima u prethodne tri godine.

Ponuda je nakon leta bilo, ali je Kante ostao u Čelsiju sa kojim je trenutno na deobi prvog mesta ako gledamo broj bodova.

"Nije hitno otići bilo gde posle Mundijala. Postoje klubovi koji su zainteresovani, ali nakon što sam razgovarao sa Čelsijem, bilo mi je sve jasno, klub računa na mene. Naredni logični korak jeste da nastavim da igram za ovaj klub", rekao je Kante.

Čelsi danas dočekuje Kardif, Kantea očekujemo u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke