Kanga tek došao, a već ima novog trenera, evo šta je Stramaćoni poručio na rastanku

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.03.2018.
10:38
Izvor: Sportske.net

Kako smo još juče preneli, Andrea Stramaćoni nije više trener Sparte iz Praga.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nadali su se u Pragu da će angažovanje zimskih pojačanja, poput Kange ili Stančijua značajno popraiti igru i rezultate ekipe Sparte, ali se to za sada ne događa, pa je ceh platio trener Andrea Stramaćoni, koji je smenjen posle remija (1:1) sa Brnom.

Uprava Sparte je odmah pronašla i njegovog naslednika, a to je 49-godišnji Pavel Hapal, bivši selektor mlade reprezentacije Slovačke koji je već stupio na dužnost.

Posle ovakvog epiloga, Andrea Stramaćoni se oglasio porukom navijačima Sparte.

''Želeo bih da se zahvalim svim navijačima Sparte koji su nas podržavali i u dobrim i u lođim trenucima. Nažalost, stvari nisu išle kako smo zamišljali i nismo uspeli da ostvarimo ciljeve zbog čega mi je veoma žao.

Sparta ima bogatu istoriju tokom koje je bilo mnogo boljih sezona od ove. Želim da se ceo klub vrati na pozicije na kojima zaslužuje da bude'', poručio je Stramaćoni.

Podsetimo, osim Kange, boje Spate brane i još dvojica bivših vezista Zvezde - Srđan Plavšić i Mihailo Ristić, koji je kod Stramaćonije bio u drugom planu. Videćemo uskoro kakav će njihov status biti kod novog trenera.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke