KAN - Salah i momci maksimalni, Kongo i dalje u igri!

Autor: Stefan Matić
nedelja 30.06.2019.
22:52
Izvor: Sportske.net

Domaćin turnira je i kolo pre kraja osigurao plasman u narednu fazu.

EPA-EFE/KHALED ELFIQI
EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Povezane vesti

Egipat je sigurnom igrom savladao Ugandu sa 2:0 dok je Bakambu predvodio Kongo do prve pobede na ovogodišnjem KAN, stradao je Zimbabve sa 4:0.

"Faraoni" su završili posao već u prvom poluvremenu, tačnije završnici tog dela igre.

Prvo je Salah sjajnim golom iz slobodnjaka doneo prednost od 1:0 u 36. minutu da bi Elmohamadi u prvom minutu nadoknade udvostručio vođstvo svoje reprezentacije.

U nastavku igre je imao Salah priliku da dođe do svog drugog gola na utakmici, dok je na drugoj strani najaktivniji bio Mija, ali reprezentativac Ugande nije uspeo da se upiše u strelce na ovom meču.

U drugom susretu grupe A videli smo demoliranje Zimbabvea od strane Konga.

Reprezentativci Konga su već u prvom delu igre imali dva gola prednosti. Strelac već u čevrtom minutu je bio Bolingi posle greške golmana Zimbabvea, da bi pola sata kasnije Bakambu udvostručio prednost svog tima.

Drugo poluvreme je nastavljeno u istom ritmu. Golman Čipzeze pravi faul u svom šesnaestercu, Bakambu sigurnim izvođenjem postiže svoj drugi gol na utakmici. Kongo vodi sa 3:0 u 65. minutu.

Asombalonga stavlja tačku na utakmicu u 78. minutu, Kongo slavi "Pirovu" pobedu, pošto i dalje postoje šanse da se kao trećeplasirani kvalifikuje za eliminacionu fazu KAN.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke