Kan potvrdio pisanja medija, hoće li Fulam igrati na "Vembliju"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
15:23
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Fulama Šahid Kan potvrdio je tokom dana da je vest o ponudi za kupovinu "Vemblija" tačna, a tom prilikom je imao važnu poruku za pristalice kluba koji se bori za povratak u Premijer ligu.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Vest koja je nešto posle podneva obišla svet, a koju su preneli Britanski mediji potpuno je tačna, što je u saopštenju za zvanični sajt Fulama potvrdio vlasnik kluba Šahid Kan.

U opširnom saopštenju koje je objavljeno na sajtu Fulama Šahid Kan je obelodanio kakve su mu namere i tom prilikom uputio važnu poruku pristalicama kluba sa "Krejven Kotidža".

Pošto se u Kanovom vlasništvu, pored Fulama, nalazi i klub američkog fudbala Džeksonvil Jaguars, ponuda za kupovinu "Vemblija" usmerena je na planove koje milijarder ima sa drugonavedenim klubom.

Ekipa Džeksonvil Jaguarsa u poslednjih pet sezona redovno je igrala pojedine utakmice kao domaćin na "Vembliju" i Šahid Kan želi da se to nastavi, a vrlo verovatno i da slavni stadion postane dom ovog NFL kluba u godinama koje slede.

Fulam Krejven Kotidz
Foto: Epa/Andy Rain

Zbog toga je Kan u saopštenju poručio navijačima Fulama da ponuda za kupovinu "Vemblija" nema nikakve veze sa njegovim planovima i ulaganjima u crno-bele sa "Krejven Kotidža" i da stoga nemaju razloga za brigu.

"Bez obzira na odgovor koji dobijem, želim da konstatujem da ništa od ovoga neće uticati na moju posvećenost Fulamu. Da stvari budu jasne, ovaj posao je 100% nezavisan u odnosu na investicije i planove vezane za Fulam, 'Motspur Park' i 'Krejven Kotidž'. Stvaranje igrača i ulaganje u ekipu neće biti ništa manje, a ovo takođe ne utiče ni na planove vezane za rekonstrukciju Riversajd tribine na stadionu 'Krejven Kotidž'. Takođe, ovo ne utiče na činjenicu da će Fulam svoje utakmice kao domaćin nastaviti da igra na 'Krejven Kotidžu'", naglasio je Šahid Kan.

To znači da su planovi vezani za kupovinu "Vemblija" usmereni ka NFL klubu Džeksonvil Jaguars i da Fulam ni na koji način neće biti uključen u ovu transaknciju niti će konačan ishod uticati na to gde će tim koji vodi Slaviša Jokanović igrati svoje mečeve kao domaćin.

"Krejven Kotidž" ostaje dom fudbalera Fulama, a iskreno se nadamo da će taj klub sa Slavišom Jokanovićem na klupi i Aleksandrom Mitrovićem u timu uspeti da se domogne plasmana u Premijer ligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 26.04.2018
19:53

Uh dobro je, uplasio sam se da ce se Fulam preseliti na Vembli, negde sam to danas procitao. Ovako ostaju na najlepsem stadionu Engleske.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
08:21

Najbolje sad oni da predju na Vembli pored toliko mnogo vecih klubova u Londonu:-D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
13:46

Ma da, ne treba to nikad da bude stadion nekog kluba, previse je kultni.

avatar
Los Vikingos
Friday, 27.04.2018
12:35

Pa neko nije razumeo vest bas najbolje, vidoh na instagram.nA Vembli je veliki zalogaj i za neke najvece klubove...

avatar
Klop&theKop
Thursday, 26.04.2018
18:27

'Krejven Kotidž' dom fudbalera Fulama, Aca informacija

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
15:30

Ulaganje u ekipu nece biti nista manje- inace si se sav bas pretrgao do sada Hahaha

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.04.2018
21:46

Ovo nema veze sa Fulamom sto on hoce da kupi Vembli nego sa NFL.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
08:21

Znam da nema veze, procitaj ponovo tekst ako uopste jesi i prvi put.