KAN - Ponovo remi, ponovo 1:1!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Prvo kolo grupne faze takmičenja na Kupu afričkih nacija završeno je remijem Malija i Kameruna rezultatom kojim je šampionat otvoren i kojim su završene još tri utakmice u grupama "B" i "D".

Beta/AP Photo/Sunday Alamba
Beta/AP Photo/Sunday Alamba

Povezane vesti

Tačka na prvo kolu grupne faze takmičenja na Kupu afričkih nacija stavljena je duelom Malija i Kameruna u Malabu.

Drugi meč prvog kola u grupi "D" okončan je remijem 1:1 (0:0) što znači da je pet od osam utakmica od početka Kupa afričkih nacija okončano ovim rezultatom.

Oba gola u drugom susretu prvog kola u grupi "D" pala su u završnici susreta i to nakon prilično loših intervencija defanzivnih linija dve selekcije.

Prvo je Kamerun kapirulirao posle prekida kada je lopta preletela srce šesnaesterca da bi je na drugoj stativi sačekao Jatabare i poslao kroz noge golmanu Ondoi za vođstvo Malija.



Teškom mukom su reprezentativci Malija stekli prednost a ispustili su je vrlo lako samo 12 minuta nakon što su poveli.

Defanzivna linija Malija delovala je kao skamenjena u 83. minutu kada je Loe poslao loptu sa skoro pola terena i uposlio Ojongoa koji je utrčao iza leđa protivničke odbrane i postigao izjednačujući gol.



U drugom minutu nadoknade Mali je preko Jatabarea stigao do drugog gola koji je opravdano bio poništen pa je do kraja ostalo 1:1.

Posle prvog kola u grupi "D" imamo identičnu situaciju kao u grupi "B" gde sve četiri ekipe imaju po jedan osvojen bod uz jedan dat i jedan primljen gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke