KAN - Ma kakvi pingvini, ovaj Madagaskar zna da igra fudbal, stradala i Nigerija!

Autor: Stefan Matić
nedelja 30.06.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net

Obe reprezentacije su bile već viđene u eliminacionoj fazi posle prva dva kola, ali trijumf nad favoritom će mnogo značiti selekciji Nikolasa Dupoe.

Epa/Khaled Elfiqi
Epa/Khaled Elfiqi

Povezane vesti

Završeno je treće kolo u grupi B Afričkog kupa Nacije, Gvineja je uz igrača više slavila protiv Burundija sa 2:0 dok je Nigerija pala na drugo mesto zbog poraza od reprezentacije Madagaskara takođe rezultatom 2:0.

Nije dobro počelo za Burundi, već u 12. minutu Nduvargiri je pokazan direktan crveni karton zbog načinjenog faula kao zadnji igrač odbrane.

Samo trinaest minuta kasnije ofanzivac Gvineje Jatara dovodi svoj tim u vođstvo zahvaljujući konfuziji među igračima Burundija posle kornera nominalnih gostiju na ovom meču.

Posle samo sedam minuta u drugom poluvremenu ponovo na scenu stupa Jatara, Gvineja udvostručava svoju prednost u 52. minutu posle sjajne kontre svojih igrača.

Do kraja meča su priliku za treći gol svoje reprezentacije imali Diavara i Kante, ali je meč ipak završen pobedom Gvineje od 2:0, što ih stavlja tek na treće mesto grupe B, sa malo nade da budu najbolji trećešlasirani i nastave svoj put u eliminacionoj fazi.

Na meču između Madagaskara i Nigerije smo imali borbu za mesto lidera grupe B.

Iznenađenje se dalo naslutiti već u trinaestom minutu kada Nomenjanahari postiže gol za vođstvo Madagaskara posle velike greške odbrane Nigerije.

Samo osam minuta posle pauze Madagaskar uspeva da udvostruči svoje vođstvo, i ujedno osigura mesto broj jedan u grupi B. U 53. minutu Andia je imao dosta sreće pri izvođenju slobodnog udarca, lopta je promenila smer posle kontatka sa živim zidom Nigerije i vara golmana Enzevu. 2:0 za Madagaskar!

Nigerija je posle drugog gola imala inicijativu, ali nedovoljno da se upišu u strelce. Madagaskar nastavlja dalje takmičenje sa pozicije broj jedan, dok će Nigerija nastaviti kao drugoplasirana reprezentacija.

     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke