KAN - Grant i Gana slave Asamou Đana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
18:55
Izvor: Sportske.net

Golom Asamoe Đana u drugom minutu sudijske nadoknade vremena, Gana je u drugom kolu grupe "C" savladala Alžir i ostala u trci za plasman u dalji tok takmičenja.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Činilo se da će osmi put od početka 30. Kupa afričkih nacija jedna od utakmica u grupnoj fazi takmičenja biti završena remijem ali se Asamoa Đan pobrinuo da ne bude tako.

U prvoj utakmici drugog kola grupe "C" Gana je savladala Alžir rezultatom 1:0 (0:0) a upravo je pomenuti Asamoa Đan izrastao u junaka susreta.

Gana se nalazila na rubu eliminacije već u grupnoj fazi takmičenja a onda je dubinska lopa u drugom minutu nadoknade stigla do Đana koji majstorskim udarcem šalje istu u mrežu i donosi pobedu "Crnim zvezdama".

Pobedom reprezentacije na čijoj klupi sedi Avram Grant situacija u grupi "C" postala je jako interesantna pošto po tri boda imaju selekcije Alžira, Gane i Senegala.

U drugom susretu drugog kola u grupi "C" sastaće se Senegal i Južna Afrika a prvonavedena reprezentacija imaće priliku da novom pobedom trasira put ka plasmanu u eliminacionu rundu takmičenja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 23.01.2015
20:39

Kako nepredvidivo takmicenje,nije mnogo zanimljivo ni atraktivno iz igrackog kadra,ali toliko iznenadjenja,borbe,cudnih golova i pobjeda da to nema nigdje :D Bravo Gana,bravo Gyan :D