Kalkulišu i Parižani, ovo je računica pred gostovanje u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.12.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

Milioni uloženi u stvaranje tima nisu garant za trijumf u vulkanskom grotlu beogradske "Marakane", a samim tim ni za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Aktuelni šampion Francuske dočekuje poslednju utakmicu grupne faze Lige šampiona kao drugoplasirani na tabeli Grupe C.

"Grupa smrti", kako je krštena grupa u kojoj je završio i šampion Srbije opravdala je taj epitet pošto kolo pre kraja tri tima vode bitku za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona, a pride je Crvena zvezda još uvek u igri za mesto koje vodi u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Zbog toga ne treba da čudi što je na zvaničnom sajtu Pari Sen Žermena u nedelju osvanula vest u kojoj je pristalicama francuskog kluba pojašnjena računica "Svetaca" uoči gostovanja u Beogradu.

Pari Sen Žermen drži sudbinu u svojim rukama i pobedom nad Crvenom zvezdom obezbeđuje mesto u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja. "Svecima" odgovara i remi u Beogradu ukoliko Liverpul ne savlada Napoli, a isto važi i u slučaju da Zvezda napravi čudo i dobije Parižane.

Što se tiče našeg šampiona, Crvena zvezda bi zauzela treće mesto u Grupi C i drugi put za redom prezimila u Evropi samo u slučaju pobede nad Pari Sen Žermenom i trijumfa Napolija na "Enfildu".
         

         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Sunday, 09.12.2018
13:09

Voleo bih da zvezda dobije i izbaci psz iz ls. Ne mora da prodje, al uzece lepu lovu i zeznyti ozbiljan tim

avatar
Аполо
Sunday, 09.12.2018
12:46

Zvezda nema sta da izgubi, eventualnom pobedom uz poraz LFC idu u Ligu Evrope. PSG ce biti uslovno receno pod pritiskom, imaju kvalitet ali opet igra se na marakani gde je LFC izgubio a Napoli remizirao. Sve u svemu ne sumnjam da ce Miloje znati kako da postavi taktiku.