Kalderon osuo paljbu po Florentinu Perezu, otkrio razlog Zidanovog odlaska!

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.01.2019.
23:44
Izvor: Sportske.net

Francuz nije bio zadovoljan odlukom čelnika "Kraljevskog kluba".

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Real Madrid ne predstavlja strah i trepet kao prethodnih sezona, titula šampiona Španije je već sada na izmaku, a igra vedeta kraljevskog kluba ne raduje pred nastavak Lige šampiona.

Uzroci su svakako odlasci najboljih.

Letos je Kristijano Ronaldo iz nedostatka poštovanja Madrid zamenio Torinom, popularni Zizu je takođe nekoliko nedelja posle toga obelodanio da napušta prestonicu Španije.

Razlog je izgleda bio povezan sa ostankom Portugalca ili Gereta Bejla, Perez je presudio da mu Velšanin više odgovara - Zidan ne!

 Bivši predsednik "Kraljevskog kluba" Ramon Kalderon iznosi svoje viđenje ove situacije.

"Zidan je želeo da osigura ostanak Ronalda dok bi Bejl bio na izlaznim vratima. Umesto toga Perez je uradio totalno suprotno."

Francuskom stručnjaku je tada bila jasna njegova pozicija.

"Zidan je hteo da ima više moći o odlučivanju ko dolazi a ko odlazi, međutim njegove sugestije su bile ignorisane te je odlučio da napusti klub. Doneo je pravu odluku.", zaključio je Kalderon u izjavi za španski AS.

Za sada kockanje Pereza se nije nimalo isplatilo, ostaje da se vidi šta će uraditi u januaru kako bi preokrenuo situaciju svog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 14.01.2019
15:35

Ako je Real Madrid predstavljao 'strah i trepet' prošle sezone onda ove sezone to još više predstavlja. U Primeri zaostaju 'samo' 10 bodova, što je za 3 boda bolje negoli prošle sezone u ovo vreme. U KK su praktično u 1/4 finalu, a u LŠ imaju odličnu šansu da se plasiraju u 1/4 finale i da Perez 'odmori' sudije. Ako su i namestili Ajax za 1/8 finala treba biti pošten pa reći da to nije bilo moguće da su grupnu fazu završili na 2. mestu kao prošle godine.

U svakom slučaju prošlu nokaut fazu su sudije morale da startuju 'uz škripu guma', a ovu će moći čak i da odmore u 1/8 finala, što je evidentan napredak. Dakle jasno je da se 'kockanje' Pereza itekako isplatilo.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.01.2019
10:43

pola januara prošlo... Šta može da uradi? Da je pametan kao što nije, još bi letos znao šta je trebalo da uradi, sad je kasno...

avatar
GO HARD
Monday, 14.01.2019
04:35

Transfer Ronalda u Juventus bio je dogovoren u jaunaru 2018, aplauzi Juventina su samo ubrzali sve, nije Real birao i oterao Ronalda, Ronaldo je sam otisao, na nasu srecu, 20 miliona evra vise u kasi svake godine, stojimo bolje nego prosle godine a tek ce ulaganja biti sledeceg leta i rekonstrukcija. Tu su fantasticni Odriozola, Vinisijus, Valverde, Ljorente, Reguilon, Teo(ima fantasticnu sezonu u Sosijedadu), bolje zrtvovati sezonu dve nego kao Junajted zakasniti i posle ode mast u propast.

avatar
Stevan Mikša
Monday, 14.01.2019
01:27

Prvo je otisao Zidan, pa onda Ronaldo. Ali vrvt je Zizu znao kako ce da se odvija prelazni rok.

avatar
Los Vikingos
Monday, 14.01.2019
01:02

Verujem da je Zidan bio za to da se on vise pita oko dovodjenje igraca, sto je sasvim i logicno jer trener je taj koji sastavlja tim i bira igrace koji ce mu se uklopiti u njegovu filozofiju igre. Dakle donese spisak igraca koje zeli, tom coveku koji je odgovoran za transfere a zatim Perez deluje. U Realu to ne funkcionise i to mi se nikako ne svidja jer treneri nemaju slobodu u svom radu i zato je Zidan otisao jer je on takav karakter da ne trpi. Dok ovaj Solari i treneri poput njega bi uvek pristali na takve uslove jer nemaju svoje JA, zato Solari nije nista doprineo igri od odlaska Lopetegija osim sto je zabranio Isku da igra iz nama nepoznatih razloga. Mora da se promeni politika kluba u tom segmentu, jer nam trebaju pre svega treneri sa reputacijom i karakterom a tek onda adekvatna pojacanja za klub kao sto je Real.