Kakve poruke stižu iz Astane, može li večeras da pomogne Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.10.2019.
13:03
Izvor: Sportske.net

Za crno-bele će večeras od velike važnosti biti i rezultat utakmice u Holandiji, između AZ-a i Astane.

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Posle prva dva kola u Grupi L Lige Evrope, Partizan je na prvom mestu sa 4 boda, Mančester junajted je drugi sa 3, AZ Alkmar treći sa dva i poslednja  je Astana bez bodova.

Večeras od 18:55h Partizan će dočekati Mančester junajted u Humskoj, a Astana gostuje u Hagu, gde će je dočekati ekipa AZ Alkmara.

S obzirom na stanje na tabeli, bilo bi veoma povoljno za Partizan ako Astana večeras uspe da osvoji bar bod protiv AZ-a.

Ipak, Kazahstanci u ovom periodu vode tešku borbu za titulu na domaćoj sceni sa Kairatom i Tobolom i jasno je da im je to sada glavna preokupacija, pogotovo posle pobede nad Kairatom (3:1).

Trener Astane Roman Grigorčuk u Holandiju nije poveo Tomasova, Tomaševića, Sigurjonsona i Mubelu, uglavnom zbog povreda, što dodatno otežava posao gostima u večerašnjem meču.

''Za nas je ovo utakmica u kojoj će, možda, priliku dobiti fudbaleri koji nisu toliko igrali u našem prvenstvu. Naravno, to ne znači da je za nas ovo sporedno takmičenje. Samim ulaskom na teren mi želimo da pobedimo, želimo da dobro odigramo.

Želim daigrači shvate da je Liga Evropeprilika za dokazivanje. I još nešto, postoji odgovornost prema klubu. Mislim da treba mirno i razumno da pristupimo utakmici'', poručio je Grigorčuk.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke