Kakva uvertira - Nojer pričao o ''beogradskom Mesiju'', a šta Kovač misli o Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2019.
15:24
Izvor: Sportske.net

Na njemu je da ovaj kompliment sutra u potpunosti opravda...

Epa/Daniel Kopatsch
Epa/Daniel Kopatsch

Povezane vesti

Dan uoči sutrašnjeg starta u Ligi šampiona i utakmice protiv kola protiv Crvene zvezde, trener Bajerna Niko Kovač i golman Manuel Nojer izašli su danas pred novinare na pres konferenciji.

Izneli su pritom dosta zanimljivih detalja, ali ipak je najsnažnije odjeknulo ono što je Nojer rekaoo susretu sa svojim starim prijateljem Markom Marinom, sada kapitenom i najboljim Zvezdinim fudbalerom.

''Pratio sam njegovu karijeru, naravno. Zovu ga 'beogradski Mesi', to sam čuo i ranije. Radujem se susretu sa starim prijateljem i želim mu sve najbolje u budućnosti'', istakao je Nojer.

Kada je u pitanju sutrašnja utakmica, Nojer je naglasio da su u Bajernu veoma motivisani da ove sezone ostvare bolji rezultat u odnosu na prošlu, da imaju zanimljiv miks mladosti i iskustva u svom sastavu, a posebno je izdvojio Boatenga, za koga je rekao da mu daje dodatnu sigurnost na terenu.

''Znam da on uvek daje svoj maksimum, čak i u predsezoni'', naglasio je Nojer.

Trener Niko Kovač je potvrdio da će Bajern sutra nastupiti bez Davida Alabe i da njega čeka dve do tri nedelje pauze zbog povrede. na pitanje ko će ga zameniti, prednost je dao Ernandezu u odnosu na Dejvisa.

''Dejvis može da igra levog beka, ali sutra je utakmica Lige šampiona. Mislim da je još rano za njega da počne kao levi bek'', istakao je Kovač, a onda se osvrnuo na sutranjeg protivnika.

''Analizirali smo Crvenu zvezdu. Ne samo dasam ih gledao ove sezone, nego su me zainteresovali i u prethodnoj. Oni su kod kuće potpuno drugačiji tim, tada imaju ogromnu podršku navijača. Ali, sutra ćemo mi igrati kod kuće i na nama je da igramo svoju igru'', poručio je Kovač.

Navijači Bajerna mnogo očekuju od Kutinja, koji je ovog leta pojačao njihov tim.

''Igrač poput njega nam mnogo znači, on je tek u petoj nedelji treninga. Njegova omiljena pozicija je 'desetka' i to želimo da mu omogućimo. Verujem da će on dati sve od sebe i ofanzivno i defanzivno, ukoliko bude igrao'', pokušao je da bude zagonetan hrvatski stručnjak.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 17.09.2019
15:49

Napred Zvezdo po pobedu novu da se o tebi opet prica kao kad si bila naevropskom krovu.