Kakva najava, Real, pobeda ili ludih 10 dana prelaznog roka?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.08.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net

Danas "Merengesi" otvaraju šampionat, a od njihovog izdanja zavisi šta ćemo videti do kraja avgusta...

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Real danas otvara Primeru, trebalo bi da bude lako, na papiru, na "Bernabeu" stiže rođak iz predgrađa Hetafe, a španski mediji meč najavljuju kao uverljivu pobedu ili ludu završnicu prelaznog roka.

Dilema ostaje, da li su potrebna pojačanja, navijači su listom "za", pogotovo posle problema u Superkupu i poraza od Atletika, sa druge strane, iako Lopetegi ponavlja da je tim sasvim dobar, javna je tajna da traži napadača.

Valensija ceni Rodriga oko 80 miliona, pominju se Ikardi, Levandovski, Kejn, ali to su nerealne mete, videćemo može li klub da dobro počne sezonu protiv rasterećenih gostiju i odagna zabrinutost.

Na golu će biti Kurtoa, kome nije garantovano mesto u timu, ali imaće prednost u odnosu na Navasa, nema rovitog Varana koji je kasno počeo pripreme, Naćo će biti partner Ramosu, što ukazuje da je i na štoperskoj poziciji potrebno još jedno pojačanje.

"Metronom" je Kros, ispred njega, Modrić, Isko i Asensio kao "novi Ronaldo", u špicu Benzema i Bejl.

Ali, mediji ukazuju na klupu na kojoj su Odriozola, Kazemiro, Ljorente, Sebajos, Vinisijus, Borha Majoral, Lukas Vaskez, ako to uporedite sa prošlim godinama, sve deluje mnogo slabije.

Na drugoj strani, u timu Hetafea videćemo našeg Maksimovića od prvog minuta, šansa da se dokaže i pokaže da je Valensija pogrešila...

Meč u Madridu počinje u 22.15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 19.08.2018
13:57

U situaciji kada je otisao Ronaldo ne znam sta jos Benzema trazi u Realu? Dati sansu Vinicijusu veliki talenat.

avatar
RMDmadritista
Sunday, 19.08.2018
13:31

Real ove sezone sa ovakvom klupom tesko da moze parirati u Evropi jacim klubovima, a i u Spaniji tesko ce biti pratiti Barselonu. Moguce da su svesno zrtvovali sezonu kako bi izvrsili smenu generacija ili su jednostavni zabrljali u prelaznom roku, sledece sezone ce sigurno doci velika pojacanja a i ne verujem da ce duze od jedne sezone ostati Lopetegi na klupi, ali ipak nadam se najboljem .

avatar
Badr Hari
Sunday, 19.08.2018
13:19

Prvi tim je prilično jači, jer su u njemu sada fudbaleri (i to jako dobri) koji će igrati fudbal, a ne gađati loptama izlizanog u peterac. Uz to na teren izlaze sa 11 igrača, a ne sa 10 + kamper u petercu. A i klupa je jača, uprkos tome što na njoj sede slabiji igrači negoli ranije - nema ZiZu-a na njoj. :D

avatar
conecorleoneRM
Monday, 20.08.2018
11:08

Tebi je svanulo jer su otisli Zidan i Ronaldo,znas da nece Real uzimati ligu sampiona kao od sale,da ce sad najzad imati konkurenciju u najprestiznijem takmicenju i tu cetvrlona trazi svoju sansu. Ne moras biti ironican,znas da je tim slabiji bar 30 posto.

avatar
Stefan Xenon 1989
Monday, 20.08.2018
20:54

Bole 3 uzastopne z.lopta i 3 LS skraceni ce i ove godine ostati bez z.lopte :D

avatar
real4ever
Sunday, 19.08.2018
12:58

Nikom nije jasan Perez šta radi sa pozajmicama igrača i prodajama, a na njihovo mjesto ne dovodeći nikoga. Hakimi, Teo, Kovačić i Ronaldo su otišli, došao Odriozola i Vinisius. Tu nedostaju još dva igrača da popune broj, a o kvalitetu Ronalda da ne govorimo i da mu je vjerovatno nemoguće naći zamjenu. Ako već nisu nikoga doveli bar bih volio da Vinisius ostane da bar on ne ode na pozajmicu iako je najizvjesnije da će i on na kaljenje.

avatar
GoHardCAMPEONES
Sunday, 19.08.2018
19:58

Pogledaj juce Tea kako je odigrao, imao preko 7,8 ciscenja, Marselo toliko ciscenja u jednoj utakmici nije imao od kad je dosao u Real, ostali smo na jednom Marselu na levom beku i osudjeni smo na propast.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
11:51

Real ove sezone potvrdjuje da je drugi tim u Madridu, Atletiko je sad gazda. Mogu da se nadaju max trecem mestu, polufinalu KK i cetvrtfinalu LSa i da mole Boge da ce Mesi biti milostiv da opet nepucaju petarde.

avatar
GoHardCAMPEONES
Sunday, 19.08.2018
19:59

Isti komentar, prosle godine, na kraju Celsi LE, Real treci put zaredom, sto volim vas pacenike :D

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 20.08.2018
15:03

Pokazi mi sta sam to najavljivao prosle sezone, ti sve im scrinshotovano :DDD Scrinshotuj i ovaj pa se cujemo.

avatar
JC\'90
Sunday, 19.08.2018
10:58

Odlicni su, samo mislim da su se prezasitili. Prodao bi Modrica i u vatru bacio Sebaljosa i umesto Benzeme doveo Marsijala. Trebaju im novi mladi igraci koji imaju zelje za dokazivanjem.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 19.08.2018
10:40

Posle prošle sezone nije bilo sumnje da su potrebna nekoliko pojačanja,a sa odlaskom Ronalda to je trebao biti prioritet.