Kakva drama u Rimu, Laciju nikako da svane!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.12.2018.
22:33
Izvor: Sportske.net

Neverovatan rasplet utakmice na "Olimpiku".

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Lacio je na "Olimpiku" dočekao Sampdoriju, a nakon velike drame u finišu nije bilo pobednika, meč je okončan sa 2:2 (0:1).

U 15. minutu Imobile postiže pogodak za "Nebeskoplave", ali ga je sudija Davide Masa razočarao, našao se Italijan u ofsajd poziciji.

Samo sedam minuta kasnije, Sampdorija stiže do prednosti, Muru pronalazi Kvaljarelju, a iskusni napadač matira Strakošu za 1:0 u korist Đenovljana.

Mogao je Lacio do izjednačenja samo pet minuta kasnije, ali je Audero sačuvao pokušaj Imobilea iz izgledne pozicije.

Do kraja prvog dela nije bilo promene rezultata, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku Imobile dodao loptu kao Parolu, koji dobro šutira, ali je za malo bio neprecizan, lopta je prohujala pored desne stative.

Nova šansa za Lacio, koji je večeras dominirao, igrao se 73. minut kada je Korea pripretio Audaru, ali je golman Sampe ponovo bio na visini zadatka.

Ipak, u 79. minutu, nemoćan golman gostujuće ekipe, Parolo je izveo korner, a najbolji u skoku bio je Aćerbi, koji poravnava rezultat.

U 86. minutu nova dobra šansa za "Nebeskoplave", odlično je skočio Sergej Milinković-Savić nakon jednog centaršuta, ali je lopta otišla sa spoljne strane leve stative.

Drama u finišu, gosti u drugom minutu nadoknade ostaju sa igračem manje, Berežinski dobija direktan crveni karton, da bi potom sudija nakon konusultovanja VAR-a doneo odluku da u petom minutu nadoknade svira penal za domaćina.

Imobile je preuzeo odgovornost i matirao Audara za poptuni preokret. 

Ipak, tu nije bio kraj, potpuni haos u finišu, Lacio u 10. minutu nadoknade ipak prima gol, Saponara je matirao Strakošu na veliko razočarenje domaćih navijača. Majstorski gol fudbalera Sampdorije.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.12.2018
09:25

Nije u desetom nego u devetom, jasno se vidi. Hladan tus, jbg.

avatar
Vlado rosonero
Sunday, 09.12.2018
00:50

Super. Idemo Milan sjutra do pobjede

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 08.12.2018
23:54

Milanu se sve otvara, samo da ne uprskaju kako su znali godinama u nazad, jednostavno moraju iskoristiti kikseve rivala.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 08.12.2018
23:42

Dosta srece ima Lacio u prethodnim mecevima, trebalo im je malo ovo.