Kako Simone Zaza vidi konkurenciju u napadu?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 30.09.2018.
23:39
Izvor: Sportske.net

Da li će sledeći put biti starter?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Simone Zaza, napadač Torina je rešio današnji meč. Ušao je u 58. minutu i postigao gol u 88. minutu koji je dobeo pobedu njegovo timu protiv Kjeva.

Nakon meča Zaza je odgovorio na nekoliko pitanja, a glavno je bilo kada je u pitanju konkurencija u napadu kluba iz Torina.

"Zagrljaj sa prodavcem? Bio je jedan od prvih koji su se trudili da dođem u ovaj klub. Posvetio sam mu gol i presrećan sam. Za napadača je mnogo bitno da postiže golove."

"Imao sam određene probleme, ali to je normalno kada promenite sredinu, još kada imate novog trenera koji dosta zahteva..."

"Čuo sam toliko glasina o konkurenciji između napadača, ali teren je taj na kome se daje odgovor. Trener zna šta radi. Nikada nije problem kada su u klubu igrači koji pružaju partije na visokom nivou. To je problem za trenera, on ima svoj koncept i mi se trudimo da ispunimo njegove zahteve", rekao je Zaza.

Bivši napadač Sasuola, Juventusa i Valensije bi konačno mogao da dobije pravu šansu u novom klubu, a da li to znači da bi se Beloti preselio na klupu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke