Kako se sve promenilo, Milan leti, Spaleti priznao poraz?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.03.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Ovo je zaista veliki podvig Milana, a ono što je Lućano Spaleti rekao sinoć razbesnelo navijače, ali i gazde Intera...

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Milan je isčupao pobedu nad "Đenovom", Andre Silva je prvim golom u Seriji A, u pravo vreme doneo zlatne bodove Milanu.

Sada su na pet bodova od Intera, šest od Lacija (imaju meč manje od Rimljana, i jedni i drugi), pa, ako dobije odloženu "Madoninu", Gatuzov tim se ravnopravno vraća u bitku za Ligu šampiona.

To je izgledalo kao nemoguća misija, navijači su zaprepašćeni da se posle ovog preokreta i dalje razmišlja o novom treneru, ispod žita pregovara sa Sarijem iz Napolija.

Da je Gatuzo bio od početka na klupi Milan bi već sada bio blizu Lige šampiona, smatraju navijači.

Što se Intera tiče, uzeli su bod protiv Napolija, i dalje su jasno u trci, ali Lućano Spaleti je u svom stilu priznao poraz.

Da li je ovo žaoka ka čelnicima, ili pokušaj da probudu ponos u igračima, teško je reći, tek nije baš uobičajeno da se posle nerešenog rezultata sa dojučerašnjim liderom daju ovakve ocene.

"Nemamo kvalitet, svi pričaju da imamo, izvinite, ja to ne vidim. Ne mislim da ovaj tim može da napreduje. Napoli je bolji mnogo od nas, sve što možemo je da se branimo i čekamo kontru", tvrdi Spaleti.

A onda i ključ.

"Radimo cele sezone, ne napredujemo, pokušavam tokom čitavog prvenstva i ništa nismo učinili. Ako smo zadovoljni bodom, to je naš maksimum, volim da pobeđujem, ali ovo je realno, ovo je maksimalan domet", dodaje nekadašnji trener Rome i Zenita.

On je na kraju, što se tumači kao direktna poruka čelnicima i vlasnicima rekao da je u januaru u opticaju bilo dosta imena, a da je doveden samo Rafinja.

"Igrao je dobro, ali ne možemo sada da se oslonimo samo na njega i nabijamo mu pritisak"
, zaključio je Spaleti.

Inter sledeće nedelje ide na "Marasi" protiv Sampdorije, tamo su već izgubili od Đenove, dok Milan dočekuje Kjevo, pa bi novi kiks "crno-plavih" značio nove nevolje, tim pre što Roma i Lacio ipak imaju znatno lakše protivnike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 12.03.2018
18:03

Postovani urednice Stojanovic. nJa citram sportske net samo da bih mogao da se zezam i komentarisem sa drugim ljubiteljima ino-fudbala. Sve vesti koje vi objavite, mogu se procitati ranije u drugim svetskim sajtovima.Budite ljubazni i objavljujte nase komentare. Inace nema smisla posecati vas sajt. S postovanjem.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 13.03.2018
08:03

bravo legendo bravo

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 12.03.2018
15:52

Da je neko rekao da ce Milan biti ravnopravan u borbi za LS posle zimske pauze niko mu ne bi verovao, Gatuzo radi dobar posao

avatar
jv
Monday, 12.03.2018
15:40

Spaleti je u pravu, trebaju im kvalitetniji igrači, a ja bih dodao i trener.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
15:16

8-3-2 imamo sa Rinom u prvenstvu, izvesno je da bismo bili u borbi cak i za trece mesto mada nam ono ni sada nije toliko daleko, a cinilo se da je mnogo, mnogo daleko...

avatar
amigo999
Monday, 12.03.2018
13:58

Ne objavljete misljenja drugih ako se ne poklapaju sa vasim? Mi citaoci imamo pravo da razmisljamo drugacije, pristrano, pogresno itd...Zato su napravljeni komentari?

avatar
Besplatan_tehnicki
Monday, 12.03.2018
13:47

Najbolje da nece da forsira svoje igrace?! Koji to trener ne forsira svoje igrace? Covek je 200% u pravu i ako obozavam Inter, ali ovo je realnost. Ali nadam se da ce Inter u Ls, stvarno bi bilo glupo da slepacki Milan ode u LS

avatar
amigo999
Monday, 12.03.2018
12:33

Proziva javno Perisica i Kandrevu....Zamene su Karamoh i Eder...Nije svetska klasa...Pogledajte Juve na tim posicijama oko Igvaina: Dibala,Daglas Kosta,Bernadaski, Kvadrado,Mandzukic....Nasi Kandreva,Eder,Perisic...

avatar
amigo999
Monday, 12.03.2018
12:31

Zalio se na kvalitet u napadu. Golman i defanzivci su odlicni (sto potvrdjuje da u dve utakmice protiv Napolija nismo primili gol, niti protiv Juventusa. Stoperski par jedan od najboljihu Evropi, golman svetska klasa). Problem su krila, Perisic i Kandreva.Procitani su. Niko ne pokusava da im oduzme loptu, samo se prate i teraju od sesnaest.- I onda su njihovi centarsutevi skroz bezvredni. “It was a good match from a tactical perspective and in terms of our intentions. We did well to chew things over and wait for the right moment but we weren’t able to make the most of the chances that we did have when we won the ball back. We looked to play a bit more between the lines but we lacked some quality in attack,” said Luciano Spalletti in his post-match comments. ....Interov sait.....

avatar
The_Matrix
Monday, 12.03.2018
12:16

Spaleti je neznalica i tu je kraj price. Forsira svohe miljenike koji su iz meca u mec sve gori i to ce na kraju kostati Inter LS. Sinoc je Inter u drugom poluvremenu pritisnuo Napoli, dominirao i stvorio nekoliko ozbiljnih sansi, a onda ovaj genijalac nije izdrzao i morao je ubaciti Pedera koji jos ni jednom nije napravio razliku. Od tog trenutka igra Intera se raspala i totalno su se povukli. Eder he onda upropastio 4 kontre i onaj fenomenalni napad kada su isli 3 na 3 kada obicnu loptu nije umeo da prihvati kako treba vec se spetljao. Trecu izmenu pravi u 88 minutu i to dovoljno govori o njemu. Da je bilo pameti dobio bi otkaz jos pre pa onda neka vodi svoje nesposobne italijane i igraju skolske turnire

avatar
Amalainter
Monday, 12.03.2018
12:42

Kakve miljenike covece??pa nema ni jednog bar prosecnog igraca na klupi a ne nekoga ko ce praviti razliku..inter je slab i ako budu i sledece godine pozajmljivali igrace ,prodati Skrinijara nece biti ni blizu lige sampiona

avatar
amigo999
Monday, 12.03.2018
13:27

Nemoj da zezas. Citaj malo informacije. Rafinja nije igrao nikako skoro godinu dana. Nema snage da odigra 90 min. A alternative nemamo. Nismo kupili Pastorea ili nekoga drugog...Alternativa za uzasnog Perisica i Kandrevu su Karamoh i Eder...Nemamo kvalitetnih igraca u napadu...Imamo samo odbranu...

avatar
riquelme10
Monday, 12.03.2018
12:02

Covjek 100% upravu, samo realno!!! Imaju odlicnog golmana, odbrana solidna, vezni red solidan, Icardi odlican al ne moze sam iznijeti citavu sezonu jer nema pomoc u napadu. Imaju par odlicni igraca al nedovoljno za veci plasman i opet su blizu da budu direktni ucesnici u LS.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 12.03.2018
12:00

..Spaleti je u pravu,mislim da nije mislio na kompletan tim sl na sredinu sigurno jeste,sredina je slaba,prilicno defanzivno orjentisana a to u danasnjem fudbalu ne moze..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 12.03.2018
13:13

Ali imate najboljeg spica na svijetu plus vrhunska krila plus dva najbolja stopera i njboljeg golmana serije A itd

avatar
INTERnacionalist
Monday, 12.03.2018
21:28

..nisi daleko od istine!

avatar
Mare91Inter
Monday, 12.03.2018
16:36

Ne znam da li je ovo bilo ironicno , ali kad covek malo bolje razmisli to je istina u Interu su jedan od najboljih golmana lige, 2 vrhunska stopera jedno odlicno krilo i najbolji spic u ligi kad se podvuce crta top 4 ne bi smelo da se dovodi u pitanje znaci da je trener truba

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 12.03.2018
13:21

Sredina slaba kako to ? zar ne igraju magionicare valero i vecino i epic brozo? i sig nije mislio na najbolji krila u ligi candreva i perisic i najbolja 9ka u momentu icardi.

avatar
Uncle Fester
Monday, 12.03.2018
11:46

Najviše mrzim ovakve umišljene trenere koji su spremni da okrive sve i svakoga samo da ne ispadnu oni krivi. Da sam ja vlasnik Intera poslije ovakve izjave ne bi mi dugo bio trener, ne zato što je loš nego zato što ne poštuje svoje igrače a ni klub!!! Takođe, da sam kapiten Intera morao bi danas mnogo toga da objašnjava Spaleti u svlačionici i da se izvini igračima zbog ponižavanja. Dok su bili prvi na tabeli svaki dan se smijao i bio presrećan jer su njega u novinama veličali a sad kad ne ide krivi su igrači jer su limitirani, užas!!!

avatar
riquelme10
Monday, 12.03.2018
12:53

Smijao se i bio presrecan jer je znao da mu je svaki bod bitan za evropu, a i sam je znao da nece biti među 3 ekipe Italiji. Na raspolaganju ima 5-6 kvalitetnih igraca ukljucujuci Borhu Valera i Kandrevu koji imaju 30 i kusur godina. Roster ocajan. Ne osvaja se liga sa ovakvim timom.Spaleti je samo predocio cinjenicno stanje svoje ekipe.

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 13.03.2018
09:39

Sramota je da za svoje igrače sa kojima svaki dan živiš i radiš kažeš da nemaju kvalitet da napreduju i da su limitirani. Trener je tu da stane u odbranu svakog igrača i da preuzme krivicu na sebe ali ne i Spaleti, on misli da je nepogrešiv i da su svi drugi krivi.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 12.03.2018
11:44

Made in china.

avatar
Luka Toni
Monday, 12.03.2018
12:53

Kaze im navijac,a nema vece plastike od vas.