Kako se Ronaldo "izvukao" u Pamploni!

  • Autor: Nikola Miloradović

  • 12. februar 2017.

  • 13:31

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Real je slavio na gostovanju Osasuni, Portugalac je postigao gol, ali je zaslužio i javnu opomenu.

Kako se Ronaldo
Foto: Beta/AP Photo/Francisco Seco
Osasuna se borila, ali ipak nije uspela da dođe do bodova protiv aktuelnog prvaka Evrope.

Slavili su Madriđani sa 1:3, više o samom susretu OVDE.

Kristijano Ronaldo je načeo mrežu tima iz Pamplone, postigao je vodeći gol Reala u 24. minutu susreta, što je njegov 14 pogodak ove sezone u Primeri.

Ipak, tokom ovog susreta Ronaldo je mogao da zaradi i žuti karton, ali je u poslednji čas uspeo da se izvuče.

On je šutirao ka golu protivnika, nakon što je sudija svirao ofsajd, za tako nešto zaslužio je javnu opomenu.

To se ipak nije dogodilo, on je gestikulirao glavom arbitru da nije čuo pištaljku, a ovaj mu je poverovao da je zadržao karton u džepu.

Ronaldo je potom svojim gestom pokazao da je svestan da je trebalo da dobije karton, ali da je uspeo da se izvuče u poslednji čas.


  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari