Kako se ovakve stvari uvek dešavaju Salahu?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.09.2020.
23:12
Izvor: Sportske.net

I očekivano, kritičari na društvenim mrežama imali su šta da kažu.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Liverpul je pobedio Arsenal rezultatom 3:1, Diogo Žota je ušao i pokazao za 15 minuta zašto ga je doveo Jirgen Klop.

Ali, da nije bilo Moa Salaha, možda bi postigao i dva, a ne samo jedan gol.

Istina, Salah mu je najpre na tacni namestio prvu veliku šansu kada je pogodio spoljni deo mreže, ali samo dva minuta kasnije, ukrao mu je čistu loptu.

Vajnaldum je bocnuo na drugu stranu, gde je Žota u pravom položaju čekao da zategne loptu i verovatno postigne gol, ali je Salah, koji je bio u trku i očigledno halapljiv da pokaže svom novom kolegi da je on prva zvezda tima ili šta već... uglavno, Egipćanin ništa nije mogao da uradi sa tom loptom, a ovako je učinio da ni Žota ne pogodi.

Ne bi ovo toliko bilo zanimljivo, ni nama, ni ogromnom broju navijača na društvenim mrežama koji masovno kritikuju ovakav potez Egipćanina.

Sada se to Liverpulu nije obilo o glavu, ali u tom momentu bilo je 2:1, nije kraj utakmice i ekipi je potreban treći gol da osigura pobedu.

Nadamo se da Klop isto to zna i da će sledeći put Salah zapamtiti šta mu je trener večeras rekao...

Da ne bude da smo mi nešto kritički nastrojeni, i da zbog bilo čega napadamo Liverpul, u nastavku su samo neke od reakcija koje pokazuju da je Salahovo ponašanje naširoko poznato u ovakvim situacijama.

Baner 10

Ovako je postao glavna tema na Tviteru:


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 01.10.2020
12:25

Slozio bih se da ga nije video, i da verovatno nije imao zlu nameru. Ali, ako si igrac svetske klase, moras imati dobar pregled igre. A ovde je kod Salaha zakazao. Da je Salah sebicnjak, to isto niko ne moze da ospori. Volim ja njega i svaka mu cast za sve sto radi, ali ovakve stvari mogu nekad skupo da kostaju. Zato treba da popravi pregled igre i da ponekad pusti i druge da sijaju. Gazda u Liverpulu je Mister Klopo..

avatar
scofield
Tuesday, 29.09.2020
23:29
avatar
Wolverine
Tuesday, 29.09.2020
09:07

Može biti da ga nije vidio, ali realno Salah je jedan od najneinteligentnijih igrača koje sam ikad vidio.

avatar
Simke_007
Tuesday, 29.09.2020
08:20

Na ovom nivou,fudbal se igra jako brzo,i nakon odgledanog snimka mogu reci da Salah nije imao losu namjeru,sve se brzo odigralo.Trcao je,gledao kretanje saigraca,tako da nista strasno.

avatar
crno-crveno
Tuesday, 29.09.2020
02:23

A kad je ovako nesto radio mesi i ronaldo svi su cutali i hvalili ih kako su gladni lopti.

Salahu je problem isto kao i srbima sto je iz zemlje ekonomski ne razvijene bez uticaja
Pa evo sta rade novaku danas mu prekinuli konferenciju za stampu.

Vidic da je bio najbolji defanzivac ali je trenutno nestao iz fudbala. A da je bio englez, nemac ili italian bio bi legenda kluba a ne ovako zaboravili ga da je ikad postojao.

avatar
riquelme
Tuesday, 29.09.2020
02:08

Kako god...I da je namerno skinuo loptu, sta treba ovaj covek da uradi da mu se skine kapa i da se pre svega kaze moze mu se! Jedini je igrac koji pravi pravu razliku tj. visak. Tu ne racunam bekove koji su skroz specificni i jedinstveni. Malo je takvih trenutno. Nikom 3 utakmice loptu da ne doda ne moze niko nista da mu kaze.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 29.09.2020
00:29

Da ga prodamo aaa? A kako se doceka da se da komentar. Nije problem u tome sto ste kao fol objektivni, ali vas ovo "da pokaze da je sef" ili kako li ste vec napisali, odaje da imate losu namjeru. Ali, napisite vi kolumnu svakih pola godine sa 100 epiteta da nam pokazete da ste bar jednom u tih pola godine novinari...

avatar
Red to the bone
Tuesday, 29.09.2020
00:04

Zamisli želi gol da da, sram ga bilo hahah koje gluposti

avatar
The_Matrix
Monday, 28.09.2020
23:22

Svako ko je bar jednom istrcao na skolskom igralistu zna sta znaci puni trk i da tu sekunda svw menja...istina da je skinuo loptu saigracu, ali verovatno ga nije ni video ili mu se ovaj nije ni javio. Salah je izuzetno brz i tu uvek moze biti problema, cak sta viss Vajnaldum nije traIo loptom portugalca vec Salaha

avatar
_mladen_
Monday, 28.09.2020
23:39

Baš tako, protom ceo meč je Salah igrao za tim i nije jurio gol.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 29.09.2020
15:47

Tražio je žotu to su svi mogli da vide. A salah ko salah igrač za male utakmice. Zato i pokušao da se dokaže u ,,derbiju,,