Kako pobediti Juventus? Ako ON ne zna - niko ne zna!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 08.10.2018.
15:12
Izvor: Sportske.net

Juve u ovoj sezoni zaista deluje nezaustavljivo.

Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP
Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Borba za Skudeto je tek počela, a kao da već imamo pobednika. Juventus ima skor od osam ligaških pobeda, a 10 ukupno iz isto toliko odigranih utakmica.

Ostali timovi pokušavaju da prate, ali Juventus bi morao uskoro da izgubi neki bod kako bi oni i pomislili da će ovogodišnji šampionat biti makar malo zanimljiviji i da postoji šansa da pobede "Staru damu".

Bivši napadač, legenda kluba iz Torina, Alesandro Del Pjero je prezadovoljan ovakvim startom svog bivšeg kluba, a novinari su ga pitali da li postoji šansa da ih iko pobedi ove sezone.

"Juventus je pravio tim da napadne Ligu šampiona, to je razlog zašto su doveli Ronalda. Uvek im je nedostajao taj jedan korak kako bi to učinili."

"Uvek postoji način da ih pobedite, i to kažem kako bih pomogao protivnicima. Možda više hrabrosti kada dođe do sudara jedan na jedan. Udineze to u subotu često nije radio. Juventusovi igrači su odlični kao pojedinci, ali i kao tim, a ponekad moraju biti napadnuti."

"Protivnici moraju reći sebi 'hej, mi možemo da im izazovemo nevolje'. Fofana je to uspeo da uradi nekoliko puta, ali nedovoljno. Međutim, kada Juventus krene napred, teško ih je uhvatiti", rekao je legendarni napadač.

Del Pjero

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 08.10.2018
17:24

Lako je to samo im zabijes bar jedan vise nego oni tebi I kako je rekao moj trener vaterpola Sut samo jako i u kut

avatar
NikkiCFC
Monday, 08.10.2018
16:49

U italiji jako tesko sad imaju sve. Po meni najbolje bekove na svetu. Stopere 5 vrhunska cak. Sredina takodje veliki balans, krila i sad sa Ronaldom pravog napadaca.