Kako ne nauče? Ovo su razlozi zbog kojih razapinju Zidana, pogađate šta mu najviše zameraju?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.10.2020.
11:04
Izvor: Sportske.net

Madridski mediji puni sumnji i upiranja prstom, Neko bi rekao da su do sada shvatili da u Francuza ne treba sumnjati...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Da li mediji nisu naučili ili su ovoga puta stvarno u pravu?

Real pobeđuje, ali ne impresionira, mediji su zgroženi nekim odlukama trenera, a svašta mu se zamera, iako je pogotkom Vinisijusa pobeđen Valjadolid.

"Menjamo se", kaže Francuz na pitanje zbog čega tim ne uspeva da pohvata konce, a realno ispunili su svoju kotu sreče u uvodnim kolima.

Šta se sve zamera Zidanu?

Pre svega lutanje oko formacije, ni on sam ne zna da li da igra 4-3-3 ili "Dijamant formaciju" u kojoj Isko ili Odegard igraju pleja. Norvežanin koji je preležao virus je bio iznenađen što igra od početka u San Sebastijanu to se ispostavilo kao promašaj.

Mediji upiru prstom u Zidana zbog Azara na kome je insistirao. Belgijanac se ponovo pojavio nespreman, da ne kažemo debeo, i ove sezone i već se povredio. On je u Čelsiju propustio 20 mečeva za sve godine u Engleskoj, alarm je upaljen.

Nikome nije jasno šta Zidan pokušava sa Vinisijusom. Javnost smatra da je bez razloga juče pokušao sa Jovićem, ako ga već prodaju. Naime, Srbin je, prema informacijama "Marke" na izlaznim vratima, a počeo je dva meča u nizu.

Vinisijus je dao gol kao rezerva, sada ga svi očekuju kao startera protiv Levantea, ali sa Zidanom nikada ne znate.

Baner 12

Ima onih koji smatraju da je trener nezadovoljan time što nije dovedeno nijedno pojačanje, osim igrača koji su se vratili sa pozajmica, da menja previše jer ni sam ne zna šta može da očekuje od ekipe. Mnogi i upiru prstom u prošlu sezonu smatrajući da ako Benzema ne bude igrao na najvišem nivou, Real neće daleko stići, odnosno da je njegova klasa pokrila slabosti tima.

No, kada god su otpisivali Zidana, Real ih je demantovao, pa nema razloga da se veruje da su mediji ovog puta u pravu.

Za Real je bitno da dobije na gostovanju za vikend i mirno ode na odmor...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 01.10.2020
18:29

Kao što rekošte u naslovu, kako ne nauče... Do sada bi trebalo da su shvatili, ali kako neko reče ponavljanje je majka znanja.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 01.10.2020
16:05

Zidanova najveca greska je sto on nikako da ustali neki svoj sistem igre i formaciju, vec svake sezone potrosi pola meceva na lutanje. Drugo, njemu Viniciusa, Jovica, Asensia, Rodriga (nije bitno ko) nema 3 meca ni na klupi, a onda mu pocinju 3, pa opet ih skrajne par meceva, tipicno lutanje. I trece, on se tesko odrice tih nekih igraca koji ne pruzaju ni najmanju pomoc, koji ne donose nista Realu, kao sto su Isko, Marselo, Naco, Vaskez...to su momci koji su totalno van ritma i kad igraju, ne donose nista, vec bas suprotno, sa njima na terenu izgledaju ocajno. Kad mu ekipa pronadje ritam, hemiju, onda on to uspjesno odrzava, izmedju ostalog osvojio je zaista dosta do sad, sto je za respekt...ali dok to nesto pronadje u toku sezone, muke zive. Sto se Jovica tice, dao mu je sansu ova 2 meca, samo da vidi da li moze da doprinese ili da ga posalju negdje ovo do kraja prelaznog roka, a s obzirom sta je pruzio (istina sinoc i ne tako los) mislim da je blizi ovoj prvoj opciji.

avatar
Mirjevac
Thursday, 01.10.2020
13:35

Zasto se medije sekiraju za real kako igra i koga gde postavlja Zizu, kad oni znaju da su tu sudije i Var, koji igraju za real i once sa njima da pobedjuje, kao sto je u drugoj utakmici i trecoj pobedio! U prvoj utakmici real igrao nereseno, u drugoj je trebao da izgubi, ali alarm se upalio i tada su nastulile sudije i Var i eto real povrz njih jedva pobedi!

avatar
Badr Hari
Thursday, 01.10.2020
13:32

A ja mislio da mu najvise zameraju sto ne drzi Jovica na terenu svih 90 minuta u svakoj utakmici, a Benzemu na klupi.

Sto se tice formacije za naredno gostovanje to je bar lako: Lahoz na terenu, Manzano u VAR sobi... a moze i obrnuto.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 01.10.2020
11:55

Kako ne nauce da je ZiZu po nacionalnosti Francuz alzirskih korjena , a po fudbalsku filosofiju Talijan ?

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 01.10.2020
11:32

Mislim da je greska sto se igra sa dva spica, Jovicem i Benzemom. Imam utisak da Jovica mora da gura, iz nekog razloga, zato mu daje 60-ak minuta i brze-bolje uvodi nekog drugog. Tu srece nema, ili neka mu vjeruje, ili neka ga ne uvodi. Mislim da je Vinisijus mnogo opasniji kao podrska Benzemi (ili Jovicu, sto da ne), ali da za dva klasicna napadaca mjesta nema.

avatar
Don Silvio
Thursday, 01.10.2020
13:48

Ja imam utisak, da ekipa forsira Karima, i kad je Jovic u izglednijoj priluci lopta ide na Karima

avatar
Herkules88
Thursday, 01.10.2020
15:50

Vinisijus je jedan sebičnjak, drugi Žervirnjo, zna samo da dribla i nista vise, ne zna kad loptu da doda, kad da šutne itd