Kako je Sari oduševio Moratu na njihovom prvom susretu?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 15.11.2018.
23:08
Izvor: Sportske.net

Harizmatični Italijan oduševio Španca.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Sari je ovog leta zamenio Antonija Kontea na mestu trenera Čelsija, a izgleda da je ovo totalno razmrdalo tim i "Plavci" deluju odlično na terenu, za razliku od prošle sezone.

Morati su odmah pričali da je to trener koji voli da ima loptu u svojim nogama, kod koga dosta zavisi od taktike, ali su mu isto tako rekli i da je vrlo dobar čovek i da ume odlično da se poveže sa fudbalerom.

Španski napadač je istakao da Sari uvek tačno zna šta radi. Kada je na redu trening, on je prvi koji pokazuje, kada je na redu šala, sa njim gotovo umirete. Sve se to odrazi na tim i na rezultate. Svi su jedan veliki kolektiv, a kada se uzme u obzir konkurencija u Premijer ligi i to da je Sari tek nekoliko meseci tu, onda je neverovatno šta je uradio sa Čelsijem.

"Kada smo se sreli, pitao me je šta mislim o nezavisnosti Baskije. Bio sam zaprepašćen, nisam to očekivao. Počeli smo da razmenjujemo mišljenja i vrlo srčano smo pričali. Veoma sam srećan što je on naš trener", rekao je Morata.

Morata je stigao u Čelsi prošlog leta iz Real madrida za ogromnih 60 miliona funti. Pominje se njegov odlazak, ali on je izgleda zadovoljan u Londonu.

Sari Murinjo Celsi Mancester junajted

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 16.11.2018
10:51

Takvi trebaju da budu svi treneri, intelektualci a ne kao ovi nasi bivsi fudbaleri nisu procitali dve knjige u zivotu.

avatar
Stabber
Friday, 16.11.2018
04:03

Tako pricao Za Kontea pa...

avatar
Devil born 1878
Friday, 16.11.2018
01:26