Kako je Ronaldinjo proveo rođendan u zatvoru? Zabranili mu ono što najviše voli!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.03.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Brazilcu nije lako, ovako je proveo tužni "okrugli" rođendan...

twitter
twitter

Povezane vesti

Ronaldinjo je i dalje u zatvoru, čitav proces oko falsifikovanja dokumenata, ali i mogućih optužbi o utaji novca čeka zbog virusa. Granice su zatvorene, sve je stalo, slavni fudbaler ostaje u zatvoru u Asunsionu.

Mnogo kolega mu je čestitalo rođendan, Barselona nije, oni ne žele da kvare imidž, posle problema koje je imao u Brazilu sa utajom poreza, i nakon što mu je oduzet pasoš, klub se distancirao od svoje legende.

Veći deo dana tužni Ronaldinjo je tokom rođendana proveo u ćeliji sa bratom. Pojavio se na kratko, tek da ne razočara "kolege" zatvorenike koji su mu priredili skromni roštilj.

Kako otkrivaju neki prijatelji koji su dobili informacije, veoma je tužan i dalje ne može da shvati zbog čega ga ne puste makar u kućni pritvor.

Neki od saradnika i drugova su se raspitivali za mogućnost da dovedu devojke u zatvor, naprave veliku žurku, to su čak nazivali "karavan žena" koje bi došle u zatvor da požele idolu srećan rođendan.

Kazino baner


Svi pretpostavljamo u šta bi se to pretvorilo, tako da uprava zatvora nije ni želela da razmatra taj zahtev, jednostavno, nisu želeli ništa da rizikuju, iako Ronaldinjo ima različiti tretman od ostalih zatvorenika, ovo bi bilo previše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke