Kako je Paulo Dibala pobedio samog sebe?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.11.2019.
13:20
Izvor: Sportske.net

Argentinca ne mogu da prepoznaju, imao je veliku pomoć, navijači nikada nisu prestali da veruju...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Paulo Dibala je opet idol navijača Juventusa. U stvari nije nikada ni prestao da bude, oni su se žestoko protivili tome da bude prodat.

Verovali su u "La Hoju" više nego čelnici kluba, Argentinac je bio blizu odlaska, odbio je Junajted, nije mogao da reši marketinška prava, pa je propao transfer u Totenhem.

Priča se da je Juventus čak nudio Dibalu i 100 miliona za Nejmara, ali da su Parižani to odbili.

Sari je sve vreme tvrdio da vidi Dibalu kao deo tima, promenio mu je ulogu, dao mu slobodu u igri, probao ga kao "lažnu devetku", ali Dibala uglavnom igra ili ofanzivnog veznog ili drugog napadača.

Za razliku od Alegrija, Sari insistira više na kreativnosti, pa je oslobodio Dibalu nekih obaveza u odbrani i od njega traži ono što je Argentinac i učinio protiv Milana, da potezom reši meč.

Juventus sada razmišlja da ponudi novi ugovor Dibali, on ne želi da napusti klub, ali moraće da mu povećaju primanja, sada je na 7 miliona po sezoni.

Ne postoji rivalitet sa Ronaldom, Dibala je nedavno otkrio da mu je Portugalac mnogo pomogao na planu samopouzdanja, bodreći ga kada mu nije išlo.

Uz to, rad sa psihoterapeutom i podrška majke i verenice je učinila da Dibala prevaziđe probleme sa samopouzdanjem, pa sada deluje kao drugi čovek, na sreću Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Thursday, 14.11.2019
21:43

Pustis ga da igra tako sto mu das loptu u poziciji iz koje moze da ugrozi gol, Dibala je najbolji kao cf ili ss, krilo mu manje odgovara jer kad nema nema kvalitetnih lopti tj kad Pjanicu nije dan nema ni igre, isto to vazi i za Ronalda, imamo najjaci napad na svetu, ali jos uvek nema igre, kroz par kola verujem da ce se i to promeniti

avatar
juvealexx
Wednesday, 13.11.2019
22:07

Pomoglo je dosta i odlazak allegrija s kojim je dybala često bio u sukobu 😁

avatar
Goran.984
Wednesday, 13.11.2019
18:52

Bice jos bolji.. samo pojacaj rad i budi onaj prepoznatljiv kako umes i imaces zvezdicu oko stadiona... FJ

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.11.2019
18:28

Sve je to do trenera.