Kako je on na čelu Barse, a žali što Mesi nije otišao?! Ni to nije sve, Kamp Nou se "urušava"?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.12.2020.
16:30
Izvor: Sportske.net

Ozbiljne i teške reči, pomalo neshvatljive...

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Mnogima nije jasno zbog čega je Karles Tuskets izabran za privremenog v.d. predsednika Barselone, a sada možda i imamo odgovor.

On je dao intervju za katalonske medije, tačnije uživo u programu je rekao sledeće:

"Bartomeu je letos trebalo da proda Mesija!".

Tuskets je to obrazložio sa ekonomskog aspekta, što samo potvrđuje u kakvom je finansijskom problemu katalonski klub.

"Sa ekonomske tačke gledišta, klub bi bolje prošao da je letos prodao Mesija. Time bi zaradio ogroman novac i usput još mnogo uštedeo i tako bi stao na noge", rekao je Tuskets.

On je takođe potvrdio da neke račune privremena uprava nije želela da plati i potpiše, jer su sumnjivi.

"Dobili smo neke račune koje je prethodna uprava završila u svojim poslovima i odbili smo da ih potpišemo. Oni će biti tema narednog sastanka. Neću otkriti o čemu je reč, ali ili nisu dobro formulisani ili nisu u skladu sa tržišnom cenom
", istakao je Tuskets.

Baner

Ni tu nije kraj, pošto je otkrio i da se deo stadiona Kamp Nou bukvalno raspada.

"Navijači ovo možda ne znaju, ali Kamp Nou se bukvalno urušava. Jedan deo konstrukcije na stadionu se počeo urušavati. Na nekim mestima otpadaju delovi krova i oni su već nekoliko puta pali na tlo u blizini ulaza na stadion", istakao je Tuskets.

Što se tiče zimskih pojačanja, ona su moguća samo ukoliko neko od trenutnih članova tima napusti klub.

"To je predočeno treneru Kumanu, ako neko ode i zaradimo od prodaje igrača, moći ćemo da investiramo u neko od pojačanja. Dolazak Nejmara je praktično nemoguć, novom predsedniku će biti potreban čarobni štapić da finansijski izvede tako nešto", zaključio je Karles Tuskets.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 04.12.2020
00:51

Razlupao je Mesi Barsu na milion delova... Najvise me smara kada neko kaze dao je Barsi, Realu itd. ovo ono... To je kao da kazes da si ti dao 50-100 € mehanicaru a on ti popravio auto. Znaci nije nista dao vec posteno radio za nebormalno velike pare bez pomislhanja da smanji apetite bar kada je video da ne mogu da pariraju Vulvsu sa ponudom... Koliko god Florentino bio loseg ponasaja prema deci kluba, debelo je on to placao i terao kada nije valjalo. Prodao je Ronalda u pravo vreme. Jada ne moze toliko da se oseti da ga nema ne zato sto je Real dobar nego Barsa ocajna. Ako vrate Azara u kolosek i dovedu Mbapea oni ljudi grme. Sredina i odbrana se sredjuju mini kreditom od 200 milki. Pored toga Real je napravio stadion, uzeo 3 vezane LŠ, pa on je njih upropastio ako se jos pogleda i realno shvati da Barsa nema sansu da se sredi bar 3-4 godine posle Mesija. Lepo su mogli da uzmu 200 milki i KDB-a od Sitija pre 2-3 godine i milina. Ovako totalni kanal.

avatar
Barca4ever
Thursday, 03.12.2020
20:56

Pa realno, na leto ide za dzabe.

avatar
deki trbic
Thursday, 03.12.2020
19:22

BAS JE STETA STO GA NISU PRODALI....SADA POSTO JE OSTAO DOBIJA PARE STO NIJE OTISAO AHAHAHAHAHA

avatar
Mirjevac
Thursday, 03.12.2020
18:26

Taj covek je Bartomeov i on hice sa tim izjavama da pokrije mnogo toga loseg sto je Bartomeo uradio! Mislim da ce taj idti zajedno sa Bartomeom da im se sudi!