Kako je Marko Nikolić objasnio šokantni poraz?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.10.2020.
21:16
Izvor: Sportske.net

Neuspeh kada se najmanje očekivao.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Posle serije odličnih rezultata, uspona na tabeli ruske Premijer lige i osvojenog boda u Salcburgu na startu takmičenja u Ligi šampiona, ekipa moskovske Lokomotive večeras je priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima.


Zanimljivo je čuti kako je trener Marko Nikolić doživeo večerašnji poraz.

''Čestitam Rotoru na pobedi. Ovakve utakmice ubijaju kada propustite toliko šansi. Rekli smo da je ova utakmica važna, ali nije bilo koncentracije, želje, discipline. Imali smo puno šansi, protivnik je imao dva šuta u gol - i postigao golove. Ali mi nastavljamo da radimo i idemo dalje'', istakao je Nikolić.

Sve se dešava samo tri dana pred novi nastup u Ligi šampiona, i to protiv evropskog prvaka Bajerna.

''Neko može pomisliti da je meč protiv Bajerna jedan od razloga poraza. Ali u prethodnim mečevima igrali smo disciplinovano, nismo primili gol u pet od šest utakmica. A danas smo izgubili koncentraciju, nismo pravilno reagovali. Fudbal kažnjava za ovo. Ako pogledate šta se dešavalo na terenu, nismo zaslužili da budemo poraženi, ali kad ne uradite sve sto posto, izgubićete'',
zaključio je Nikolić.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 24.10.2020
21:58

Ritam zbog korona virusa je nenormalan. Nema vise te pauze izmedju meceva u LS. Svakog vikenda prvenstvo i sredinama nedelje liga sampiona uz putovanja, to je sigurno nenormalno iscrpljujuce. Zato ce ucesnici evropskih takmicenja tek rasipati bodove.