Kako je Luk Šo ulepšao dan jednom navijaču...

Autor: Boban Filipović
petak 07.08.2015.
23:01
Izvor: Sportske.net

Levi bek Mančester Juanjteda želi da se oduži jednom fanu koji je "bacio pare" na novi dres 'Đavola' koji je već 'demode'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

O čemu se tačno radi?

Uoči nove sezone u taboru Mančester Juanjteda došlo zabeleženo je nekoliko slučajeva da igrači promene brojeve na dresu u odnosu na prošlu sezonu.

Tako je npr. Maruan Felaini izašao u suster Bastijanu Švajnštajgeru i ustupio mu broj #31, a on uzeo #27. Džejms Vilson je zadužio dres sa brojem #19, što je takođe promena jer je u prethodnoj nosio #49.

Luk Šo je po dolasku iz Sotona na 'Teatar snova' zadužio dres sa brojem #3, što nekako je tipično za levog beka (isti broj je nosio i dok je igrao za 'Svece'), ali će u narednoj nositi na leđima broj #23, uz obrazloženje da mu više prija. Uostalom, broj #23 je nosio na prošlogodišnjem Mondijalu u Brazilu braneći boje 'Gordog Albiona'.

Šoova zamena je iznervirala jednog navijača Mančester Junajteda po imenu Robert Burk koji je već 'pukao' 60 funti na novi dres sa Lukovom 'trojkom' koja više 'nije u funksiji', te se zbog toga požalio na tviteru.

20-godišnji engleski reprezentativac ga je 'startovao' porukom na popularnoj društvenoj mreži i zatražio mu adresu kako bi mu poslao novi dres.

Zanimljivo, ovaj fan 'Crvenih đavola' na tviteru ima profil sliku sa Šoovom trojkom.


Evo i kompeltnog sastava Mančseter Junajteda za narednu sezonu po brojemvima:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke