Kako je Grizman "kupio" nove saigrače?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.09.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net

Evo u čemu je bio štos.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Antoan Grizman je ovog leta pojačao redove Barselone u transferu teškom 120 miliona evra, napustio je madridski Atletiko.

Ipak, trebalo mu je vremena da se privikne na nove saigrače, kao i oni na njega, Barsa ne blista na startu sezone, posebno zbog povrede Lea Mesija.

Ipak, uskoro se očekuje povratak Argentinca, ali i Luisa Suareza, koji se povredio još u prvom kolu protiv Bilbaa, pa je jasno da su pred Kataloncima bolji dani.

Dobra vest je i da se Grizman sve bolje uklapa u ekipu, a španski "AS" otkriva kako se Francuz uklopio u novu sredinu.

Naime, on je na preporuku saigrača iz reprezentacije Francuske Usmana Dembelea kupio konzolu za video igre Nintendo Switch i pridružio se novim saigračima u igranju popularne igrice "Mario Kart 8".

On, Dembele, Serhi Roberto, Karlos Alenja i Đerar Pike često uz pomenutu igricu ubijaju vreme, na taj način ostaju u kontaktu i zbližavaju se, što je novajliji bilo najpotrebnije.

Jasno je da ovo Grizmanu nije teško palo, kako je poznato da je veliki fan video igrica, setimo se da je svoje golove proslavljao inspirisan proslavom iz popularnog "Fortnajta", kao i da se često na društvenim mrežama hvalio svojim ekipama iz fudbalske simulacije "Football manager".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Thursday, 12.09.2019
01:45

Brate ovi fudbaleri sa 27+ godina kao deca neka, igraju igrice.. ja sam sa 21 prerastao to...

avatar
Z
Wednesday, 11.09.2019
18:39

Ubiste sa komentarima....ljudi, dobronameran savet- menjajte sistem!