Kako će izgledati Benitezov Real?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.07.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net

Nekolicina igrača već sigurna, velikih pomeranja neće biti, a do početka šampionata ostale su tri provere. Ovo je Benitezov izbor!

Color China Photo via AP
Color China Photo via AP

Povezane vesti

Jedina tri igrača koja su počela sve mečeve na turneji po Australiji i Aziji su Bejl, Ronaldo i Navas. Kostarikanac će, ako ne stigne De Hea biti prvi golman.

Sigurni su još, Ramos na štoperu, Marselo kao levi bek, Modrić, Kros, Ronaldo, Bejl i Benzema.

Konkurencija je za samo tri mesta, na desnom beku Danilo ima startnu prednost u odnosu na Karvahala, Varan će biti ispred Pepea, njih dvojica se bore za mesto drugog štopera, a ni Hames nije siguran, konkurenciju ima u Isku kome je Benitez obećao da će mu pružiti šansu.

Liga počinje 23. protiv Sportinga, ostalo je još polufinale Audi kupa protiv Totenhema i onda meč sa Milanom ili Bajernom na istom turniru. Generalna proba je duel sa Valerengom u Norveškoj.

Za tih 270 minuta Benitez će rešiti i dileme ko je prekobrojan u takmičarskoj ekipi.

Čerišev bi mogao da ostane, nametnuo se Rafi, Kazemiro je siguran Iljaramendi, Odegard i Lukaš Silva će verovatno napustiti klub. Prvi bi mogao da bude prodat, druga dvojica da odu na pozajmicu.

Polako, dolazimo do najvažnijeg, pojačanja.

Stigao je Danilo za 25 miliona, Kiko Kasilja će biti rezervni golman, još nije jasno šta će se desiti sa De Heom, i hoće li biti plaćeno 40 miliona koliko traži Junajted.

Ostali?

Praktično, Real pokušava da dovede mlađe igrače Sebaljosa iz Betisa i Hesusa Valjeha iz Saragose, teško je videti nekog "Galaktikosa" do kraja prelaznog roka. Mediji i dalje sele Benzemu u Englesku, ali za tako nešto su male šanse.

Pominje se i mladi Vendel iz Leverkuzena, ali očigledno je strategija da sačuvaju tim, osveže ekipu mlađim igračima, tim pre što na tržištu nisu igrači koje Merengesi žele, poput Veratija ili Aguera.

Neuobičajeno tiho leto, ko zna zbog čega je to za Real dobro...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Friday, 31.07.2015
16:10

Real ima sasvim jako posženu momčad i sve su im pozicije pokrivene ne treba im više niko. Što se tiče sastava Varane treba šansu umjesto Pepea koi više nje na prijašnjim razniama samo nezz zašto Danilo ispred Carvajala uopće nije Danilo pokazao nešto posebno po turenji.

avatar
Robert Lewandowski 9
Friday, 31.07.2015
16:05

Izgledace kao njegov Inter tj. nikako

avatar
lamps8
Friday, 31.07.2015
16:03

ne moze real bez pereza pa nije ih bilo nigde dok se perez nije vratio i ponovo poceo ulaze.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 31.07.2015
15:31

dobro je benitez uklopio real pogotovo odbranu jer real je igrao jake pripremne utakmice protiv sitija,rome,intera i milana i nisu primili gol iz igre samo iz penala

avatar
Madridista till I die
Friday, 31.07.2015
15:17

Mislim da je za početak Carvajal ispred Danila, koji se do sada nije baš najbolje adaptirao. Treba dovesti takođe dobru alternativu za Marcela na lijevom beku, ukoliko Coentrao ode, neće valjda Arbeloa tu igrati. Prodati Illarru do kraja prijelaznog roka a ostaviti Cherysheva, za Silvu ne znam, vjerovatno je najbolje rješenje pozajmica, poput Casemira prošle sezone.

avatar
ManUtdSrbija
Friday, 31.07.2015
13:21

Real ce biti najjaci klub na svetu onog trenutka kada Perez prestane da sastavlja tim po njegovoj zelji. Tacka.

avatar
Friday, 31.07.2015
14:25

Real moze biti jaci kad krene da gura igrace iz svog pogona. Jer imaju odlicne igrace tamo za koje nema strpljenja. A za to se mira imati strpljenja. I naravno kad ode Perez.

avatar
Real-an
Friday, 31.07.2015
12:57

Samo da ih zaobidju povrede i nema zime , mada mogli su dovesti zadnjeg veznog tipa i napadaca recimo cicarito je bio dobra opcija da mjenja benzemu kad treba ...

avatar
Friday, 31.07.2015
12:40

Najvise bih voleo ovu postavu Kasilja/Karvahal-Varan(Pepe)-Ramos-Marselo/Kasemiro-Kros-Modric-James-Benzema-Ronaldonmoze kao 4-2-3-1, 4-3-1-2 ili 4-3-3 Jese,Isko,Cerisev,Danolo prve i najbolje izmene, uz Vrana ili Pepea, jer njih dvojcu bas nisam siguran Pepe igra dobro poslednje dve sezone, a Varan je ipak potencija li i dobar igrac. Kasilja mi se cini boljim trenuno od Nasava, mad ani Navas niej tako los fali mu malo utakmica, tu bi isto rotirao recimo jedan ligu drugi kupove. Derbi meceve ko je trenutno u boljoj formi.

avatar
Friday, 31.07.2015
14:02

Što se tiče golmana tu je u redu. Jedan neka brani uz Ligi a drugi u Kupu i LŠ. Danilo ili Carvajal svejedno. Možda Danila treba staviti protiv slabijih timova jer nije nešto dobar u defanzivi. Kros je sasvim dobar na poziciji zadnjeg veznog, Casemiro mu je zamena. Ispred njih Modrić, Isco ili James, svejedno. Napadačka trojka je dobra. Zamene Jese, Vazquez i Cherysev i to je to. Ne treba im niko realno. Možda samo dovesti nekog beka umesto Coentraa, npr. Rodriguez iz Wolfsburga.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Friday, 31.07.2015
16:45

Danilo nije dobar u defanzivi? Lik je bolji za klasu u defanzivi od Karvahala, nisi ga gledao izgleda uopce.

avatar
Friday, 31.07.2015
16:37

dobar je Kros, ali meni se Bale ne svidja kako igra u poslednje vreme, tj. za dve godine imao je uspesnih 3 meseca. Kros je dobar kao zadnji vezni ali je jeos bolji kad mu das jos malo ofanzivniju ulogu. Tako da Kasemiro ide umesto Balea, da ocvrsne ekipa, na to sam racunao. Kuentrao ako neko oce da ga kupi moze da ide, ali trenutno nece niko, dobar je drug Ronalda i nek ostane kao rezerva, jedan je od boljih kojeg mozemo imati. E sad posto Bale mora da igra po nearedjenju Pereza onda ce verovatno biti kako ti kazes, i videcemo sta ce Perez reci oko beka Karvahal ili Danilo.

avatar
Friday, 31.07.2015
14:06

NavasnDanilo (Carvajal), Varane (Pepe), Ramos, MarcelonModrić, Kroos, James (Isco)nBale, Benzema, RonaldonZamene: Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Vazquez, Cheryshev, Jese

avatar
StormyLBZ
Friday, 31.07.2015
12:24

Po meni vise Karvahal zasluzuje da bude medju prvih 11 nego Danilo, malo mi je delovao pogubljen pripremnim utakmicama, treba mu malo vremena da se adaptira!

avatar
Младен Глишовић
Friday, 31.07.2015
13:55

danilo je doveden kao i koentrao. danilo moze da pokriva i vezne poziccije i beka,mislimda ce karvahal biti startan

avatar
BrutalnoIskren#7
Friday, 31.07.2015
12:06

Pa generalno oni rijetko i mogu dovesti igraca koji ce biti pojacanje, to su sve igraci top klase i nema potrebe davati ogromne sume novca za druge igrace koji su u istoj klasi kao ovi koji su vec tu. Ove igrace samo treba uklopiti, u stvari oni su vec uklopljeni, problem je jedino Bejl, to jeste njegove igre i ako se ne popravi treba napraviti rez i poslati ga na klupu.

avatar
Friday, 31.07.2015
11:55

Navas-Karvahal, Varan, Ramos, Marselo-Kros, Modrić, Rodrigez-Bejl, Ronaldo, Benzema. Ovog leta, nijedan igrač Reala iz prve postave neće otići, uveren sam u to.

avatar
Los Vikingos
Friday, 31.07.2015
11:53

Real treba samo jos da proda Illarru a Silva 100% ide na pozajmicu. Odegaard nije clan prvog tima i nzm zasto to uporno naglasavate. On je igrac Castilje! Voleo bih da ostane Cheryshev, on i Lucas ce biti zamena za Bejla I CR. Na veznom redu imamo 3 kreativca, Modric, Isco I James mada bi i Kroos mogao da se svrsta u tu listu. Tu je i Casemiro koji moze da zameni Krosa na CDM. U odbrani ostaje sve isto, kao i na golu.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Friday, 31.07.2015
11:48

De Gea, Marselo, Varan, Ramos, Danilo, Modric, Kros, Isco, Hames, Ronaldo, Bejl. Ronalda gurnuti u vrh napada, ili Bejla van a da igra Benzema.

avatar
Friday, 31.07.2015
14:28

Bejl vani? :D De Hea? :D Kristiano nikad neoze igrati spica jer tu nema prostora i ne moae nista da uradi protiv boljih odbrana.

avatar
Sunday, 02.08.2015
19:51

Pa Anceloti je dobio otkaz jer ga jednom izbacio? Nema sanse da ga izvade iz ekipe, a ne da ga stavi na klupu, a saglasan sam da je Hames bolji i u boljoj formi! Hames je igracina i oko njega Real treba da gradi igru, a ne oko Bejla, naravno i oko Iska koji je odlican.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Friday, 31.07.2015
16:44

Da Bejl vani, Hames i Isko su u boljoj formi vec dugo. De Hea ce da dodje u to sam siguran. Ronaldo moze da igra na svakoj poziciji, zato i jest najbolji igrac na svijetu vec 2 godine zaredom.