Kakav valcer, Italijani tvrde, Alegri gledao budući klub! Zamislite ovaj kvartet...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.11.2019.
12:00
Izvor: Sportske.net

Do pre sezone je izgledalo nemoguće, ali ako se ovo desi, u pitanju je prava vrteška!

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je sve bliže otkazu. Naimne, njegov tim je daleko od borbe za ozbiljne stvari, ne pobeđuju, pobuna i sve što se dešavalo pokazalo je da mu i igrači ne veruju.

"Nikada Napoli nije bio ovako loš kad ih je trenirao Macari, pa i Benitez", piše "Gazeta".

Sukob u ekipi, tačnije pretnja DeLaurentisa sankcijama, ali i prodajom petorice kolovođa pobune su napravili veliki rascep u ekipi. Anćeloti će sigurno otići na kraju sezone, kada mu ističe dvogodišnji ugovor, a biće smenjen ako ne bude poboljšanja u mečevima sa Bolonjom, Udinezeom i Genkom. U slučaju da Napoli ne izbori top 16 fazu Lige šampiona, do polovine decembra će imati novog trenera.

Prisustvo Maksa Alegrija na meču protiv Milana je odmah donelo spekulacije, da li bi doskorašnji trener Juventusa mogao da sedne na klupu Napolija. Ako ostane u Italiji, za njega bi to bila najprimamljivija opcija, svakako bolja od Milana u koji nema nameru da se vraća.

Totenhem je odbio, priča se da čeka Junajted, ne želi ni u Arsenal. Kao klubovi se pominju još Real i PSŽ, ali ne zaboravimo i da je Poketino slobodan, mada je on bliži Bajernu.

Jedna od ideja Napolija bi bila da do kraja sezone angažuje privremenog trenera, a onda ponudi ugovor Alegriju.

Koliko je to realno?

Po nama, baš i ne, jer Napolitanci, pogotovo ako prodaju ključne igrače neće biti konkurentni. Mada, ako se desi, zamislite situaciju u kojoj Sari sedi na klupi Juventusa, Alegri Napolija, Konte Intera i Anćeloti Milana od koga ima ponudu. Bila bi to prava trenerska vrteška.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 25.11.2019
16:09

Otkud ti znas da Alegri nece kod nas?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 24.11.2019
16:40

Alegri je trener za klub ekstra klase a to Napoli nije Istina ni Milan vec godinama Njega vidim u Realu ili realnije neki jaki premijerligas