Kakav povratak, Gvardiola opet može da računa na ovog majstora!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 18.12.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Navijači Liverpula nisu baš najsrećniji zbog ovoga.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kevin De Brujne, najbolji igrač Mančester sitija koji je u ovoj sezoni proveo mnogo više van terena nego na njemu. Doživeo je povredu na samom statru sezone, a onda je nakon što se oporavio, vrlo brzo obnovio povredu i tako praktično da nije ni mogao svom timu da pomogne u dosadašnjem delu sezone.

Gvardiola se nije žalio, a i njegov tim je igrao fantastično i osim poraza na "Stamford bridžu", nema im se šta zameriti, a sada su još jači jer je Belgijanac ponovo na raspolaganju.

De Brujne je u subotu odigrao poslednjih 15-tak minuta meča protiv Evertona, ali to je već bio rešen duel, pa ni Siti nije insistirao na nekim napadima do kraja meča. Večeras je u startnoj postavi protiv Lestera, a u pitanju je utakmica četvrt-finala EFL kupa. Fantastičnoj Belgijancu je bilo potrebno samo 14. minuta da pokaže koliko se uželeo terena.

Otamendi mu je praktično doneo loptu, a De Brujne je fintom izbacio protivničku odbranu i vrlo precizno šutirao sa ivice šesnaesterca. Nedostajali su nam ovakvi potezi De Brujnea.

Ovaj vodeći gol Mančester sitija možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 18.12.2018
23:44

Klasa je vecna.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.12.2018
03:06

Jeste bio najbolji igrac lige prosle sezone ali KDB puni 28 sledece sezone, sklon je povredama i sem jedne titule nema nista u karijeri. Ima jos par godina inace bice to jedna prosecna karijera.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 19.12.2018
22:19

Po toj logici i Azar ima prosecnu karijeru. Puni 28 za dve nedelje i ima dve titule. Vrlo je moguce da ce KDB imati dve pre 28 takodje.