KAKAV POČETAK - Norvežani se raspucali, PROJEKTIL Halanda!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.09.2020.
21:03
Izvor: Sportske.net

Mesec dana pred duel sa Srbijom u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

I dok naš selektor traži opravdanja za bleda izdanja protiv Rusije i Turske u nepripremljenosti igrača, uz nadu da će sve biti mnogo bolje 8. oktobra u Oslu, Norvežani su izgleda već sada ''podesili nišanske sprave''.

Oni večeras gostuju Severnoj Irskoj u drugom kolu Lige B nacija i već posle sedam minuta igre su poveli sa 2:1!


Usledilo je kraće zatišje, pa još jedna odlična akcija gostiju u 19. minutu za vođstvo od 3:1. Alesami je na kraju sa leve strane centrirao za Sorlota koji je loptu sačekao na drugoj stativi i prosledio u mrežu.
-
Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 07.09.2020
21:32

Dok je Savo Milošević bio direktor mlađih selekcija reprezentacija Srbije je pobeđivala Nemačku, Francusku, Španiju i Brazil, ali nije odgovarao pošto nije bivši potpredsednik zvezde nego legenda Partizana, Kokeza je bivši potpredsednik zvezde, on donosi zvezdi titule on može pa makar se nijedna selekcija ne plasirala na EP. Ukoliko sve bude regularno Norveška je apsolutni favorit protiv zvezdinih Kokezanaca.

avatar
Dorotej
Tuesday, 08.09.2020
10:49

Komentar ti je totalno bez veze. Trener Tumba, igraju Bleki, Strahinja, Adem, Mitar, a ti govoriš o Zvezdinim "Kokezancima"!? Počni da piješ Bilobil kapsule, "ne može da škodi, a ako ne škodi, znači koristi".:-) Slažem se, Norveška je apsolutni favorit, Haland ima da pojede Strahinju i Blekija. Trener nam je izgubljen u svemiru (čitaj: managerskim mahinacijama).