Kakav obrt u slučaju "Rabio", da li će ovo biti najčudniji potpis leta?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.06.2019.
12:54
Izvor: Sportske.net

Šest meseci nije delovalo da će se stvari odvijati u ovom smeru.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Slučaj Adrijena Rabioa mogao bi da dobije neverovatan obrt ovog leta.

Francuz je čitavu polusezonu proveo na tribinama u Pari Sen Žermenu koji ga je sklonio iz ekipe nakon što je odbio da produži ugovor sa matičnim klubom.

Usledile su brojne ponude evropskih klubova, ali nije postignut nijedan dogovor.

Sada francuski mediji tvrde da je Rabio spreman da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, a u prilog mu idu dva aduta - vlasnik kluba Kelaifi i trener Tomas Tuhel.

Naime, obojica bi da zadrže fudbalera koji je projektovan da bude simbol kluba kao dete iz akademije "Svetaca", dok sportski direktor Antero Enrike ne želi da ga zadrži.

Upravo bi Portugalac trebalo da napusti klub, spekuliše se da će na njegovo mesto doći Leonardo koji je Rabioa želeo u Milanu.

Ovo bi bio potpuno neočekivan obrt nakon svega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 08.06.2019
18:38

najjači vezni

avatar
LuckyStrike
Saturday, 08.06.2019
14:37

Nadao se Barsi pa pojeo g...o

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.06.2019
14:02

Psg pokazuje kako je mali klub kad dozvoljavaju da ih ovaj ovako ucenjuje na kraju ce mu dati sve sto trazi a delovali su jedno vreme kao ozbiljan klub a onda je dosao Junajted i razbio ih na sitne cinioce.

avatar
Markyc
Friday, 14.06.2019
15:17

Zasto ucenjuje? To mi nikada nije bilo jasno kod ljudi. Cekaj, ako smo ja i ti npr. sklopili ugovor na pet godina; i sada ja ne zelim da potpisem novi, jednostavno imam svoje razloge. Trazim raskid ugovora gde ti mozes da zaradis dobro, ili cu svakako da odem na kraju ugovora kao slobodan i ti neces nista da zaradis. A oni su njega prebacili u b tim jer nije zeleo da produzi ugovor, zeleo je transfer. I kako je on to njih ucenjivao? To je cista logika, po isteku ugovora on nema nikakvu obavezu da nastavi saradnju, razmisli malo.