Kakav maler, Sanea čega velika pauza!

Autor: Stefan Matić
petak 09.08.2019.
16:09
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Nemačke izgubio sve posle jedne utakmice.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Osvajanje prvog trofeja u sezoni ostaće u gorkom pamćenju za navijače Mančester Sitija.

Pobeda nad Liverpulom je imala isuviše cenu za ovakav "prijateljski" meč, Liroj Sane će gotovo sigurno propusti polovini sezone.

Gvardiola je izjavio da mladi Nemac ima povredu ukrštenih ligamenata, te bi bivši igrač Šalkea mogao na teren tek u februaru ili martu.

"Pancer" će tako ostati i kratkih rukava po pitanju povratka u domovinu.

Bajern Minhen je odredio Sanea kao jednog od naslednika "Roberi" tandema, ali zbog već pomenutih informacija do velikog transfera ipak neće doći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Friday, 09.08.2019
17:06

Nije delovalo tako ozbiljno na terenu ali kao i sa Asensijom, sve cesce su ove preozbiljne povrede a to je itekako povezano sa onim sto su Gvardiola i Klop pricali. Nije ljudsko telo predvidjeno da 11 ipo meseci bude u kompletnom 100% naporu i da trpi dva treninga dnevno ili dve do tri utakmice nedeljno. Sada su izmislili i te turneje po americi i aziji te neke pripremne kupove, pa onda imamo kupove nacija evropska i svetska, olimpijske igre, pa svaka zemlja jedan ili dva kup takmicenja pa onda kvalifikacije pa liga nacija - udri udri udri i sta drugo nego da ce da stradaju jedan po jedan, posebno oni najbolji koji su clanovi i reprezentacija i koji su na udaru protivnickih odbrana.

avatar
Jean-Luc Picard
Friday, 09.08.2019
17:57

Svaka na mestu.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 09.08.2019
20:19

Odličan komentar, mislim da bi Bajern trebao da zaigra u sistemu 4-4-2 i da dovede Dibalu, Vernera i Kutinja i Perisica na pozajmicu. Nojer Alaba Ernandez Zile Kimih Tiago Gorecka Kutinjo Gnabri Dibala Leva. Sledeće leto će Siti morati da proda Sanea jer će ući u poslednju godinu ugovora, a i cena će biti drastično niza, tako da nema razloga za brigu.