Kakav maler - Perin pokidao ligamente kolena!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.04.2016.
13:46
Izvor: Sportske.net

Težak peh zadesio je Đenovu i italijanski fudbal uopšte pošto je sjajni mladi čuvar mreže Matija Perin zadobio tešku povredu ligamenata kolena.

genoacfc.it
genoacfc.it

Povezane vesti

Pobeda koju su fudbaleri Đenove ostvarili u subotu na gostovanju Sasuolu ispostavila se "Pirovom" pošto je prvo golman Matija Perin pretrpeo težu povredu kolena.

Italijanski reprezentativac i jedan od najperspektivnijih golmana u Evropi doživeo je rupturu prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena što znači da ga očekuje pauza u trajanju od najmanje šest meseci.

Na zvaničnom sajtu Đenove konstatovano je da se radi o težoj povredi i predočeno da će Matija Perin već u sredu biti operisan od strane profesora Pjer Paola Marijanija.

Povreda je za Matiju Perina došla u najgorem mogućem trenutku, u momentu kada je bio viđen kao jedan od golmana koje je Antonio Konte želeo da vodi na Evropsko prvenstvo, a uoči prelaznog roka koji je mogao da mu donese unosan angažman.

Pred golmanom Đenove sada je operacija i dug period rehabilitacije i nema sumnje da su na gubitku svi, počevši od samog igrača pa preko Đenovljana, ali i klubova koji su Perina želeli u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Tuesday, 12.04.2016
16:53

Steta. A kao stvoren za Liverpul umesto onog kiksera Minjolea

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 12.04.2016
14:20

Steta, dobar golman.

avatar
R26M
Tuesday, 12.04.2016
14:15

Šteta, odličan je golman, nadam se da će biti takav i posle pauze, samo bi trebao da ode u jači klub.