Kakav luksuz u avionima koje koristi Real Madrid, ovo ne možete ni da zamislite!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 26.09.2018.
18:36
Izvor: Sportske.net

Igračima Reala putovanja definitivno ne padaju teško.

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Počela je Liga šampiona, svi veliki timovi koji se nalaze u ovom elitnom takmičenju će proputovati dosta ove sezone.

Kada pomislite na put avionom ili čak autobusom, pomislite na užasno dosadnih nekoliko sati, ponekad čak i ceo dan, ali igrači Reala znaju da to nije tako.

Njima putovanja nikako neće teško padati, jer kada ste trostruki uzastopni osvajač Lige šampiona i najveći klub na svetu, onda vam vaš sponzor obezbedi, SVE!

Realovi igrači putuju avionima kompanije "Fly Emirates", koja je inače i sponzor kraljevskom klubu i koja godišnje izdvaja neverovatnih 62 miliona funti za ovo sponzorstvo.

Geret Bejl, Serhio Ramos i ostale zvezde kraljevskog kluba putuju luksuznim avionima marke "A380 Emirates Airbus", a oni vrede čak 340 miliona evra.

Svaki igrač ima bukvalno kao svoju sobu, svako ima svoj tablet, televizor sa čak 2500 kanala, mini bar, svoj umivaonik koji se nalazi ispod ekrana, svaki igrač ima svoju ličnu tuš kabinu, ogroman prostor samo za sebe, da uživa, odmara ili šta god, čak može i da povede desetak kućnih ljubimaca, toliko prostora imaju.

Jednostavno kada vidite kakav je to luksuz, igrači nemaju pravo na izgovore ukoliko odigraju loše neku utakmicu u gostima. Real je sponzorski ugovor sa ovom kompanijom potpisao 2013. godine i oni su bili deo ove istorijske dominacije kraljevskog kluba u Ligi šampiona. Pored Reala, PSŽ i Arsenal imaju ugovore sa ovom kompanijom, pa i oni takođe koristi "Airbus A380".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Bear of Highbury
Wednesday, 26.09.2018
20:48

Ranije su gledaoci uzivali gledajuci fudbalere koji daju srce na terenu , danas vise turisti na stadionu imaju strasti nego fudbaleri... (nema preterane veze sa tekstom ali generalno fudbalerima je bitno samo to kako da uzivaju van terena(cast izuzecima)

avatar
neme
Wednesday, 26.09.2018
20:29

Bas sam mislio da se guraju u biznis klasi sa ostalim smrtnicima.