Kakav derbi Mančestera, Siti bio nadomak titule, ali su Pogba, Aleksis i Smoling odložili slavlje "Građana"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.04.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Dva potpuno različita poluvremena na "Etihadu".

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda potpuno su šokirali gradskog rivala, odložili su proslavu titule "Građana" za neko naredno kolo, kako su na "Etihadu" slavili sa 2:3 (2:0).

Siti je bio potpuno dominantan u prvih 45 minuta, iako u postavi nije bilo klasničnog napadača (Žesus i Aguero na klupi), kao ni najboljeg igrača ekipe De Brujnea, a i standardnog Kajla Vokera.

Junajted je bio potpuno nemoćan, a "Građani" su do prvog gola i prednosti došli u 26. minutu. Sane je izveo korner sa leve strane, najbolji u skoku kapiten Kompani.

Samo par minuta kasnije, igrao se 31. minut, kada se Gundogan odlično okrenuo u kaznenom prostoru rivala, pobegao čuvaru i zatresao mrežu De Hee za 2:0.

Ta dva gola pogledajte OVDE.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a impresionira podatak da "Đavoli" nisu uputili nijedan udarac u okvir gola rivala.

I dok su navijači imali svašta da kažu na račun Murinja, Pogbe, Sančeza i ostalih fudbalera Junajteda, stvari su se okrenule za 180 stepeni na terenu.

Junajted je zaigrao angažovanije, a to im se isplatilo već u 53. minutu, kada je nakon lepe akcije Pogba smanjio na 2:1.

Aleksis se odlično okrenuo na desnoj strani, poslao pas ka Ereri, koji lukavo proigrava Pogbu, a ovaj matira Edersona.

Samo dva minuta kasnije, 2:2. Pogba predaje loptu Sančezu i kreće da hita ka golu "Građana", Čileanac ga je uočio, poslao mu predivnu loptu, a ovaj glavom vara Edersona i poravnava rezultat. Ta dva pogotka pogledajte OVDE.

Nije se tu zaustavio Junajted, igrao se 69. minut, kada je "Etihad" utihnuo. Sančez izvodi slobodnjak sa leve strane, Smoling ostaje usamljem i lako vara Edersona za potpuni preokret na stadionu Mančester Sitija, 2:3.

Reagovao je Gvardiola, odmah je u igru uveo De Brujnea i Žesusa, potom i Aguera.

U nastavku, potpuno otvorena utakmica, imali su šanse i jedni i drugi, gledali smo zaista jako dobar fudbal.

U 89. minutu, nestvarna intervencija De Hee, nakon centaršuta sa leve strane je tukao glavom Aguero, ali je Španac maestralno sačuvao svoju mrežu i poslao loptu u korner.

Izveli u "Građani" potom i drugi, pa i treći vezani korner, nakon kojeg je veliku šansu imai Sterling, pogodio je stativu, a onda je De Hea briljantno odreagovao i poslao loptu u korner, četvrti vezani za "Građane".

Uspeo je potom Rašford da pobegne na polovinu Sitija, iznudio je potom i faul, a Junajted je do kraja susreta uspeo da sačuva svoj gol i upiše trijumf.

Proslava titule će tako izvesno biti odložena, sada je razlika na vrhu tabele 13 bodova između prvoplasiranih "Građana" i drugoplasiranog Junajteda, do kraja oba tima imaju još po šest utakmica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

166 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 08.04.2018
15:35

Mene samo zanima da li je neko video Ererinu asistenciju Pogbi.. Neverovatno mi je da on sedi na klupi dok igraju razni Lingardi i Felainiji, sramota.. Umesto da Erera i Matić igraju malo povučenije a ispred njih Pogba sa odrešenim rukama u ofanzivi Murinjo izmišlja neke gluposti.. Napred Aleksis, Lukaku i Marsijal i Bog da nas vidi.. Dovesti Fabinja na desnog beka, pustiti Šoa da igra i to je to.. Ekipi dati odrešene ruke da igra napadački što Žoze nikada neće moći dok ne zagusti, zato ga treba oterati dok još nije kasno da bar imamo čemu da se nadamo.. Voleo bih da vidim Poketina u Junajtedu ili el loca Bjelsu iako mu ne cvetaju ruže u Lilu, radi se menadžeru koji do u detalje studira protivnike a uz to igra jako lep fudbal, napadački, setite se njegove ere u Bilbaou..

avatar
MANUTD
Monday, 09.04.2018
16:20

Sta su osvojili Poketino i Bijelsa?

avatar
Ton4i
Tuesday, 10.04.2018
21:47

Marselo Bijelsa je smenjen jos na pocetku sezone,trenutni trener Lila je Kristof Goltie(Gaultier).

avatar
BlueMoon
Sunday, 08.04.2018
13:19

Jedva cekam uvodjenje VAR tehnologije u PL,napokon ce prestati ispadi sudija u PL.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 08.04.2018
16:30

To je tako sudije nekad pokopaju nekad nagrade nekad sviraju ofsajd kad ga nema kao i penal a kad ima ne sviraju i tako ukrug svaka ekipa u PL bude i.pokradena i nagradzena. I ne samo u PL isto je i u LS kao i drugim prvenstvima... vidio si utakmicu Barsa -psg kao i Real-Bajern kako se na tim utakmicama gresilo. Moram se osvrnuti i na start Yanga prvi je dirao loptu pre aguera i izbio je posle toga je usao mu u noge da bilo je ostro ali sjeti se kako je Show strado potpuno.isto odbrambeni je izbio mu loptu i u tom klizanju mu slomio nogu zar ne? Jeli bio.penatl tada ? Dali je bar zuti dat tom odbrambenom igracu? Pravilo je jednostvano ako igrac klizi i pokupi loptu pre igraca drugog posle toga i njega zakaci nema tu faula jer on u klizanju se ne moze zaustaviti ne moze on klizeci izbiti loptu pa.posle toga zakociti da ne.udari protivnika to znas i sam.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 08.04.2018
16:34

Evo upravo gledam utakmicu na tv isti slucaj kao i kod yanga Dante klizi i izbija loptu pa posle toga udara protinickog igraca u zglob i nije faul iako je.igrac ostao na travi i ukuzuju mu pomoc ali ne Dante sklonio loptu i u klizanju posle njega pokupio.

avatar
deki trbic
Sunday, 08.04.2018
10:53

Ja sam uvek govorio da je Pep prevara od trenera i dan danas mogu to da kazem i da tvrdim, tolko para tolko kvalitetnih igraca i ima samo PL da uzmu, a kako je ne bi uzeli kada imaju tolko igraca na raspolaganju...Liverpul ih je razbio, MU je pobedio i to je to :)

avatar
BlueMoon
Sunday, 08.04.2018
02:50

Sudija ucinio mec neizvijesnim,jedan stopostotni penal kad je Jang jos trebao dobiti i crveni karton,drugi bi neke sudije i svirale,ali razumijem zasto ga nije svirao,da jeste igraci Junajteda bi pogubili zivce nakon sto se borba vec rasplamsala na terenu i onda bi nastala katastrofa.Idemo na Luzerpool.CTID! IN PEP WE TRUST!

avatar
BlueMoon
Sunday, 08.04.2018
01:39

Jedva cekam uvodjenje VAR tehnologije u PL,tada ce napokon prestati ovakvi ispadi sudija.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 08.04.2018
00:27

Sve u svemu, dobro drugo poluvreme i dobar rezultat. Pogba me je izludeo u prvom poluvremenu. Aleksis izgubi loptu na krilu i polomi se do svog sesnaesterca da vrati loptu a Pogba na 30 metara izgubi i polako se vraca nazad. Koliko me je tu izludeo toliko me je odusevio posle sa golovima. Samo kad bi igrao sa malo vise zara i njemu i ekipi bi bilo mnogo bolje.

avatar
scofield
Saturday, 07.04.2018
23:32

U prvom ih Siti razbio, unistio, realno 4:0 lagano su mogli da vode. Ali Sterling ne zna da da gol pa ne zna a Otamendi je skroz ocajan stoper. Svakako barem sam gledao zanimljivu utakmicu. Kod mene bi Pogba igrao u spicu.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 07.04.2018
22:54

Svaka čast Junajtedu na zasluženoj pobedi, lavovska borba do kraja. Za primer drugim timovima kao npr. mom Čelsiju, da nikada ne treba odustajati i da je jako važno imati u ekipi igrače sa pobedničkim mentalitetom. Sa druge strane, Siti nema mnogo da brine, titula je odavno osvojena, jedino što su psihički pali, ali ovo im je realno najbolje vreme za to. Teško da će prokockati ovoliku prednost do kraja. A u LŠ će, iskreno, teško biti stići visoku prednost Liverpula.

avatar
soru
Saturday, 07.04.2018
22:51

mnogo bolje je gledati junajted kad gubi nego kad vodi...primer utakmica sa palasom i ova danas...pa cak i ona sa seviljom kad su dali gol posle 10 minuta od primljenog...ovo je ekipa za napadacki fudbal a ne za defanzivni...murinjo napolje i da se dovede poketino. toliko.

avatar
Steph22
Saturday, 07.04.2018
22:30

Pogba ućutkao kritičare sa 2 gola. Smoling je kiksao kod prvog gola Sitija, ali se posle iskupio. Raduju dobre partije Sančeza. Onaj start Janga može da se svira ali i ne mora jer je evidentno da je startivao na loptu, posle toga su igrači Sitija udarali kud su stigli. Mislim da je Junajted zasluženo slavio, sigurno je da će Siti uzeti titulu, ali barem im je odloženo slavlje ako ništa drugo. GGMU

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 08.04.2018
00:18

Odličan je bio Pogba danas, a kritičare će definitivno ućutkati kad bude vezao nekoliko takvih utakmica i konstantno igrao dobro. To najviše zavisi od Murinja koji ga na pogrešan način koristi. Kao da taj čovek nije svestan kakvog igrača ima u ekipi.

avatar
lonchy2909
Sunday, 08.04.2018
21:34

Jel znas, za pricu kakou jee hodson nekad davno trenirao Roberta Karlosa u, Interu I stavlhao ga redovno u vezni red. Nakon jednog treninga Karlos mu prisao I sugerisao da ga prebaci na lijevog beka, a Hodson ga zakuca na klupu. Do kraja prvenstva nije igrao. Potom ga kupi Real I ostalo je istorija. Taj isti Hodson je na Euro vodio 7 ili 8 igraca liverpula kada su bili 6 ili 7 uz obrazlozenje kako bas dobro poznaje te igrace jer je bio njihov trener.

avatar
Steph22
Sunday, 08.04.2018
19:39

Pa slažem se, ovako je dobro funkcionisao sa 2 vezna iza sebe (Matić i Erera). Mislim da bi Murinjo trebao da igra na taj način...

avatar
alllex21
Saturday, 07.04.2018
22:16

Pa kad Bata Ziva kaze da je 2-0 na poluvremenu najopasniji rezultat vi mislite da je lud... Eto vam ga sad

avatar
neme
Saturday, 07.04.2018
22:03

Pepu cestitke sto je uzeo titulu sa timom koji nema stopere levog beka na krilima sanea de brujnea silve i aguera protiv fenjerasa uvek da gol konte i zoze su ga se uplasili i gubili.klop ga dva puta napao i razbio znajuci da njihova odbrana ne trpi pritisak duze od deset minuta.

avatar
deki trbic
Sunday, 08.04.2018
10:57

Stopere ima, levog beka nema :)

avatar
neme
Sunday, 08.04.2018
20:38

Stons 50 laport 60 a on najvaznijih sedam dana u sezoni pocinje sa kompanijem koji ne moze da gleda pa sta si ih dovodio otamendi rupa nije nista bolji od savica i nastasica.

avatar
Man.United99
Sunday, 08.04.2018
19:00

Potrosio je milijardu eura i nema ekipu to pokazuje kakav je menadzer

avatar
Red blood
Saturday, 07.04.2018
21:57

Koliko u jednoj naigled resenoj utakmici,2 ili 3 promasena zicera na 2:0 znace..Nijedne sekunde mi nije bilo zao kada je Sterling napustao Liverpul.To je toliko izvikan igrac..da je to strasno.I onda..drugo poluvreme..i potvrda onog sto govorim cele sezone.Sitijeva odbrana nije nista bolja od Liverpulove.Samo sto Siti drzi loptu u nogama,a protivnici se boje i ne smeju da napadnu.Cim pokusas..odma puca.A Murinjo ili je toliko do bolesti tvrdoglav,da kad je i slepcu jasno da protiv Sitija ne mozes igrati da zatvoris prilaz golu..ili covek jednostavno ne ume drugacije.Nije mnogo ovaj derbi uticao ni na sta..izuzev mozda na Liverpulovo samopouzdanje i na Sitijevu sumnju u same sebe.Siti je u PL tu gde jeste..Junajted je tu gde jeste..ali ovo je mozda naznaka da ce sledece godine PL biti uzbudljivija sto se tice borbe za sampiona.

avatar
Saturday, 07.04.2018
21:55

ovo je liga joj što je obožavam

avatar
Shang Tsung
Saturday, 07.04.2018
21:47

Steta sto Sevilja nije naletela na Siti umesto Bajern-a. Od
"najbolje ekipe na svetu" ce za sedam dana doci do konstacije da DEBELO zaostaju za Real,Barsom,Bajernom koji su visa dimenzija,a na nivo-u su Juventusa i AtlM.

avatar
Saturday, 07.04.2018
21:35

Pep motaj kablove! Coveka jos drzi stara slava iz Barse nije normalno.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 07.04.2018
21:18

POGBA LOS HAHAHABAAHHB

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 07.04.2018
21:42

Niko ne usporava njegov kvalitet(igrao je sjajno u Juveu),ali nekad misli vise o svojoj frizuri nego kako igra

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 07.04.2018
21:18

Bravo Junajtede!! Konacno nesto lepo danas! Idemo bre!

avatar
Blek stena
Saturday, 07.04.2018
21:08

I da de hei dati koliko god da hoće. Ali ga nepuštati. Ako hoće i preko 300 dati. I danas je bio dobar. A i toliko je čovek do sad za ovih 7 godina dobar bio da samo za dosadašnje zasluge zaslužuje svaku funti. Pritom je on još mlad i može još dugo da brani.

avatar
Кун
Saturday, 07.04.2018
21:07

Martin Etkinson odložio neodloživo. Sterling nikad neće biti veliki igrač, m... ko u pauka. Ne vidim ništa uvredljivo u ovom komentaru pa da ne objavite prvu verziju, ali ajde bar malo da promenim. Možda ima nešto uvredljivo za Sterlinga, ali verujem da biste se složili i vi. :D

avatar
dacha
Saturday, 07.04.2018
21:05

cist jedanesterac je bio za Siti,ali je MU zasluzeno pobedio,cestitam navijacima,nadam se da ce mi komentar biti odobren

avatar
Fiqlini
Saturday, 07.04.2018
21:01

da da da ma mozete da se poklonite gvardioli ovo ne zmaci nista city najjaci smo

avatar
xman
Saturday, 07.04.2018
20:57

Zamislite samo iznenadi ih Liverpul i jos jednom pobijedi, u sta ja iskreno vjerujem, pa oni bi potonuli psihicki i da imaju malo manju prednost, zakomplikovala bi se borba za titulu

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
21:37

Nema cega da se plasi Liverpul, ne treba jurcati i mogu ih pobediti.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 08.04.2018
15:20

Liverpul će ih opet odučiti od fudbala.. Klop je za Gvardiolu Ferguson lično, Gvardiola je najveća trenerska prevara u istoriji fudbala..

avatar
Nikola M.
Saturday, 07.04.2018
20:48

Junajted, izgleda, treba da počinje ovakve utakmice sa golom ili dva zaostatka ne bi li igrali bolji i ofanzivniji fudbal... Dokaz da Junajted može, samo je pitanje Murinja. Prvo udari bunker, kad mu plan propadne još u prvom delu, tek onda kreće na sve ili ništa (često je to bivalo kasno ranije u sezoni). Da Murinjo ima više hrabrosti, mislim da je izvesno da smo mogli da gledamo drugačiji i uspešniji Junajted tokom sezone. Odmah se videla pozitivna promena čim je pustio Pogbu napred. On je odličan ofanzivac koji je prečesto urnisan Murinjovom defanzivom. Ponoviću isto ono što sam i posle poraza od Sevilje zbog prvog poluvremena - Murinjo previše ziheraši i prečesto ograničava ekipu zbog toga. Sve ide nešto obazrivo i u konačnici to izgleda kao da je stavio okove na ekipu, ne dozvoljavajuči im da se razmašu i odigraju slobodno. Kad bi Murinjo to iskorenio, ne bi ljudi ovako negativno komentarisali Junajted i sve bi drugačije bilo... Samo malo više hrabrosti i vere u tim...

avatar
Андер Ерера
Saturday, 07.04.2018
21:37

Poštujem tu njegovu pragmatičnost, ali kada pretjera kao protiv Sevilje (ili u dosta utakmica u LE prošle sezone) to je baš previše. Za ovo u drugom poluvremenu mu svaka čast, samo kad bi češće.

avatar
pepyslav
Saturday, 07.04.2018
20:41

Rezultatski nebitan mec za City, ali na samopouzdanje bi mogao mnogo da utice....ovo je bilo takmicenje koji je gori half od 4, koji se losije postavlja i intervenise, zaista neverovatno da ovakva 3 igraca, izuzev Kompanyja koga su ipak povrede unistile, igraju u jakim klubovima, sramotna igra zaista....Herrera igrac meca, odmah se vidi iole bolja povezanost na sredini....a Sterling....no comment... 😆

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 07.04.2018
20:40

Plakali ste do malo pre, a sad najaci smo,pogbum,melji... City bio van meca,pokusao Pep da odmori glavne igrace. A zamisli bez Aguera,DeBrujna,Walkera,Jesusa vodio 2:0. Da nije bilo meca sa Liverpulom,City bi samljeo tim MU. I dalje mislim da je Otamendi rupa i dalje mislim da je Kompani legenda ,ali da je ostarao. I naravno Sterling je igrac da zameni Zahu u Palasu,ako ovaj ode u Totenhem. Sce u svemu nije lose 6 kola pre kraja ne osvojiti titulu.

avatar
Кун
Saturday, 07.04.2018
21:05

Može trampa Zaha za Sterlinga :D

avatar
Kristijan Galic
Saturday, 07.04.2018
23:21

Do juce vam Sterling bio najjaci, odigra slabo dve utakmice i odma najgori,

avatar
Red blood
Saturday, 07.04.2018
21:59

Kad bi Palas bio toliko lud da pristane!

avatar
The Prince
Saturday, 07.04.2018
20:40

Klopov recept,igraj fudbal i ne mogu ti ništa!Bravo MUFC

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
20:57

Sitiju unisti sredinu i oni su gotovi, ali moras igrati fudbal i vrsiti presing.

avatar
rossonero_t
Saturday, 07.04.2018
20:38

Pobeda antifudbala nad fudbalom. Ali nece moci jos dugo tako, Murinjo...

avatar
Steph22
Saturday, 07.04.2018
21:14

Ti ćeš da kažeš...

avatar
Blek stena
Saturday, 07.04.2018
22:50

Stoji da uglavnom igra antifudbal ali nije ni fudbal da samo napadaš a nemaš pojma da se braniš.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 07.04.2018
20:38

Koga ne mrzi neka procita komentare prve vesti o ovoj utakmici sta misli boranija na poluvremenu(sem fanova Junajteda sa kojima delim slicno misljenje o Murinju), zamislite im face na kraju utakmice:)

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
20:59

Evo ja sam prvi tamo napisao da nema nsita od Junajteda, jer su igrali kako obicno igraju. Plus sam prvi koji je uvek govorio da Junajted moze pobediti bilo koga sa ovim napadom, ali samo ako napada. Sad si ti kao znao da ce se ovako vratiti Junajted, jesi malo sutra...

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:54

Opasna igra samo se sjeti sta je bilo Showu i LS slomise mu nogu unistise covjeka totalno. Covjek.odnjeo loptu i onda slomio Showu nogu tako je i Yang da mogao i on povrediti aguera ali je dira loptu pre aguera tako da nema penala.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 07.04.2018
21:29

Citaj u zagradi sta pise, opet se zaleces kao na poluvremenu :)

avatar
Saturday, 07.04.2018
21:00

Pridruzicu se predlogu i olaksati onima koji isto zele uciniti tako sto cu postaviti link do pomenutih: https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sve-je-jasno-sprema-se-proslava-na-etihadu-335203.html

avatar
Japanac
Saturday, 07.04.2018
20:37

Sad je jasno zasto nema Engleske sudije na Svetsko u Rusiju

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 07.04.2018
20:37

Koliko su samo pali psihicki igraci Sitija nakon poraza od Liverpula i sad Junajteda

avatar
Saturday, 07.04.2018
22:45

Samo se ti tesi. Ne gine vam petarda u revansu.

avatar
GagiGGMU
Sunday, 08.04.2018
05:33

Ne lupaj samlece ih Liverpul i u revansu

avatar
Devil born 1878
Sunday, 08.04.2018
03:53

Jos jedan od fejk navijaca Sitija, istopljene plastike. I da, 3:2

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 07.04.2018
23:11

Kako ti kažeš :D

avatar
äxwell
Saturday, 07.04.2018
20:34

Navijao sam za Utd da dodatno spusti Siti i to se upravo desilo..Malo sudije, malo De Hea, promasaji Sterlinga i naravno umor igraca Sitija je bio dovoljan za ovakav rezultat. Utd je sa ovim svakako sacuvao obraz i oduzio slavlje gradjana a i nadam se dodatno unistio samopouzdanje Sitija pred okrsaj u LŠ. Onaj start Janga nad Aguerom je za zatvora...A da ne pricam o penalu i crvenom kartonu, to ce se sloziti svaki navijac Utd..

avatar
Маркус19
Saturday, 07.04.2018
21:45

Докрајчите их у уторак, молим вас!

avatar
Kristijan Galic
Saturday, 07.04.2018
23:25

Sve se slasem sem za umor. Skoro isti broj utakmica su odigrali i jedni i drugi, Ko ih sisa, svakako dobijaju ogroman novac da budu na vrhunskom nivou non stop

avatar
Red Demon
Saturday, 07.04.2018
20:34

Klasicna junajtedova pobeda nad sitijem.

avatar
Moljonazo style
Sunday, 08.04.2018
05:09

Zeljim kavuljmu :)

avatar
RockyMan
Saturday, 07.04.2018
20:34

Ovo niko nije očekivao, posebno nakon prvog poluvremena ali šta da se radi.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 07.04.2018
20:33

Yes we can!......Toliko jednostavan recept protiv Sitija,napadnes,presiras i njihova odbrana uvjek pokloni jedan gol.Ali Murinjo ne bi bio to sto je da odmah ne "naredi" da se ekipa povuce i jednostavno dozvoli Sitiju da igra jedino i sta ume.Sancez i Pogba fenomenalni,ali ja nikako da razumem da nakon toliko potrosenog novca "nama" bekovi igraju Jang i Valensija.Lingart nije i nikada nece moci biti play.Ako se uzme u obzir da je prvo poluvreme igra,odnos igraca i trenera bila ponizavajuca i da su bili 2 gola iza ova pobjeda je jos sladja:)

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 07.04.2018
20:33

Siti ostecen za 1 penal sigurno ako ne i 2

avatar
mrancic
Saturday, 07.04.2018
21:13

Za tri.Nisi dobro brojao.

avatar
murjak
Saturday, 07.04.2018
21:16

Ostecen za penal i Young okrivljen na zatvor!

avatar
Bat
Saturday, 07.04.2018
20:32

hrabra igra u drugom poluvremenu..da su tako igrali na nekim drugim utakmicama bila bi bodovna prednost manja ali sta je tu je..odlicni pogba i sancez..fantasticna odbrana de hea u 90 minutu zato je najbolji golman..siti jeste prakticno uzeo titulu ali ce morati da sacekaju jos..drago mi je sto danas nisu ostvarili taj plan..

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 07.04.2018
20:32

Bas interesantan mec...Siti je bio bolji,Junajted iskoristio svoje sanse i zavrsilo se kako se zavrsilo.Utisak dana Sterling koji ne samo sto je promasio nekoliko zicera,vec je uspeo i da odbrani gol Junajteda nakon onog kornera pri kraju meca.Nije mi jasno kako Etkinson nije svirao penal nad Aguerom,meni je tamo jedina dilema crveni ili zuti karton.Najvise iz ovog meca moze da profitira Liverpul,jer Sitiju je ovo znacilo samo za podizanje samopouzdanja pred revans,a nacin na koji su izgubili definitivno nece u tome pomoci.Sve u svemu pravi PL derbi,uzivao sam.

avatar
Neumoljivi Skols
Saturday, 07.04.2018
20:32

Eh Fergusone vrati se ovo je neiskoriscena masinerija..!!!!

avatar
Vinsent Vega
Saturday, 07.04.2018
21:16

Bas to,ekipa puca od talenta,neiskoriscen potencijal ...

avatar
Red blood
Saturday, 07.04.2018
22:07

Bas poludim kad procitam da Junajted ima los tim.Sve je do vodjenja ekipe.Sa ovakvim ofanzivnim delom tima,Junajted bi bio u rangu sa Sitijem u igri na gol vise.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 07.04.2018
20:31

Sterling je najprecjenjeniji igrac ikada!

avatar
Go HardOGH
Saturday, 07.04.2018
20:35

Neee, on je bolji od Asensija, Bejla, Dembelea, Mesija, Ronalda, Maradone bar je tako delovalo u engleskim medijima :D

avatar
Маркус19
Saturday, 07.04.2018
23:48

Не стављај Дембелеа у исти кош са Марадоном. То је недопустиво.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 07.04.2018
20:54

haha njihovi talenti kao Rodwell,Cleverley i slicni

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 07.04.2018
20:37

Najbolja prodaja Liverpula u istoriji

avatar
Blek stena
Saturday, 07.04.2018
20:31

Toooooooo bre!Hvala ti bože za ovo.Posle prvog htede tv da razbijem ali prežive nekako utakmicu.A preživeću do kraja sezone da više negledam smolinga.Ako može umtiti može ako ne dovodite koga znate.Bravo pogba bravo sančez!U prvom svi katastrofa u drugom je to već bilo ok.A da i sterlingu hvala.Bravo majstore.

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 07.04.2018
20:30

Kakva borba posle 2-0 u gostima protiv Cityja da prevrtis, auuuu to se trazi bravo momci GGMU!!!

avatar
Adnan
Saturday, 07.04.2018
20:30

Siti ima sjajnu igru i sjajne igrace,Junajted ima sjajne igrace,ali igra je jos u razvoju,sva 3 gola Junajteda su kvalitet Aleksisa i Pogbe....Mnogo mi je drago sto je Pep izgubio kod kuce i to bas od Murinja.Penal nije bio,ako uzmes loptu mozes prepoloviti igraca,nije faul,Danilo je trebao dobiti crveni,derbi sjajan,nazalost osim ponosa igra nije imala znacaj.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 07.04.2018
20:34

A igranje Younga rukom nije penal?

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
21:02

Pre ce biti ona opasna igra nad Aguerom, mozda jeste zakacio loptu malo, ali ono je opasna igra i mogao je da strada Aguero. Uvek ti treba malo srece da bi pobedio...

avatar
Adnan
Saturday, 07.04.2018
21:01

Ne nije jer je ruka u prirodnom polozaju,nije je mogao maknuti...

avatar
RockyMan
Saturday, 07.04.2018
20:37

Penal je čist kao suza, nadam se da će uvesti VAR sledeće sezone jer ove sudije postaju sve nesposobnije,

avatar
RedDevils1878
Saturday, 07.04.2018
20:30

Presrećan sam što Siti nije uzeo titulu baš protiv nas. Stvarno nevjerovatna razlika u pristupu u dva poluvremena. Ruku na srce i sudije su nam pomogle. Volio bih vidjeti snimak iz svlačionice Junajteda na poluvremenu, mora da su pale neke teške riječi čim smo u nastavku igrali. GGMU!

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:00

Ne samo sa ove utakmice vrati se u nazad sve protivnike dobijali u drugom bas bi volio.cuti sta im Mou kaze na.poluvremenu koda su dva razlicita junajteda igrala na poluvremenima.

avatar
LuckyStrike
Saturday, 07.04.2018
20:30

Za malo x i da dodje tiket... samo bi barsu cekao

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 07.04.2018
21:28

Zeznuo te De Hea : )

avatar
LuckyStrike
Sunday, 08.04.2018
08:25

Ako je.. dosao drugi tiket ubo oko 2500 😂😂😂

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 07.04.2018
20:29

Ostalo je jos lukavstva kod Murinja :D

avatar
Mino Rajola
Saturday, 07.04.2018
20:29

City odmarao pred duel sa Lfc-om.

avatar
GagiGGMU
Saturday, 07.04.2018
20:45

Sigurno..Posle su uveli sve moguce i nista,Sterling dokazao koliki je buzdovan,one dve sanse bi i moja baba pokodila..TOPI PLASTIKU

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:03

U cemu je odmaro sto je voker i de bruine ostao na klupi u cemu je losiji bernardo silava odlican igrac...pa danilo je dosao iz Reala dobar bek kako si napisao reklo bi se igrali sa drugim timom a znas da nije tako.. aguero nije igrao ali tek se i vratio mjesto jesusa sterling..ja ne razumijem u cemu je to siti sebe stedio zamjenio 2 igraca sa podjednako dobrim igracima.

avatar
Jason
Saturday, 07.04.2018
20:28

Kakav choke Sitija...Junajted pokazao da je veliki klub.Siti pao u formi u najvaznijem delu sezone...

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
20:28

Ovo nisam ocekivao, odlicno drugo poluvreme i jos jedan dokaz kad napadas Siti nema toliko dobru odbranu. Posle mi neko kaze kako Junajted nema dobar tim, ovi bi bili napadacka sila, samo kad bi igrali.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 08.04.2018
04:02

Hvala Bogu pa navijac Liverpula koliko toliko hvali Junajted. Posle Junajteda iskreno Liverpul najvise volim, i navijao sam za Liverpul kao za Junajted kad su pobedili Siti u LS, i navijacu ponovo u utorak. Jedini pravi i istinski derbi je Junajted Liverpul, dva najtrofejnija Engleska kluba i najveci derbi Engleske. Nadam se prolazu u polufinale, onda prolaz i u finale i da se ponovi finale protiv Milana da osvojite LS da se pokaze kako stvari stoje.

avatar
_mladen_
Sunday, 08.04.2018
16:25

Nemam ja potrebe da pljujem po Junajtedu, jedino sam pljuvao po Murinju koji ima drugi tim po jacini u ligi i ne sme da otkljuca ovaj napad koji Junajted ima. Ja volim Liverpul ali volim da gledam pravi fudbal, sto je juce Junajted pruzio svima u drugom poluvremenu. Kamo srece da ce Murinjo protiv Livepula igrati napadacki a ne svaka da se zavrsava neresenim rezultatima.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
20:28

Ubili smo ih u drugom poluvremenu kakva igraa..sto tako pozrtvovano nismo igrali citavu sezonu... oleeee oleee topi plastikuuu.. siti je puko u 2 utakmice prima 6 golova.

avatar
Кун
Saturday, 07.04.2018
20:33

Topi se Sitijeva prednost kao plastika na vatri, sve su veće šanse da Junajted preuzme prvo mesto...

avatar
Кун
Saturday, 07.04.2018
21:33

Nisam ja to rekao uopšte. Naravno da mi je jasno kakav Liverpul ima napad, uverio sam se više puta. :D Ostaje mi nada da može da se desi to da Liverpul ne da gol, iako znam da je teško ostvarivo... Ali polako, igra se 90 minuta još, lopta je okrugla, sve je moguće. U prvom delu sezone na Etihadu je bilo 5:0, znam sve, crveni karton i sve to, ali ima i Sitijeve zasluge u tome.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:08

Zna se gdje ce titula ali niste zavrsili sezonu a da ste nas u obadvije pobjedili. Ono sto je opasno za vas je samopouzdanje primi ste 6 golova u dva meca a znas kakav liverpul ima napad 1 gol ako primite odma je cao sa LS.. jel mislis da liverpul nije u stanju vam dati bar 1 gol?

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
21:03

Pretera ga sad... xD

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 07.04.2018
20:28

Najveci crnjak je sto bi se Junajted sa ovim bodovnim saldom u svakoj drugoj sezoni klao za titulu do poslednjeg kola....

avatar
Go HardOGH
Saturday, 07.04.2018
20:40

Prosle godine bi npr bili 2. na deobi sa totenhemom i samo 4 boda daleko od Celsija, pre 2 godine bili bi 1 bod daleko od Lestera koji je posle 32 kola imao 72, a i zanimljivost da su u sezoni 8/9 imali isti saldo nakon 32 odigrane utakmice kao sad.

avatar
Tata Messi
Saturday, 07.04.2018
20:27

Siti polako ali sigurno propada

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 07.04.2018
20:26

Druga postava sitija

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 07.04.2018
20:26

Au, au, ovi su u nokdaunu!ovaj bunker mora da je Nemacki jer melje! Liverpulovci dokrajicite ovu plastiku! GGMU!

avatar
Adnan
Saturday, 07.04.2018
20:26
avatar
Маркус19
Saturday, 07.04.2018
20:26

Рекао сам да је Сити нула од екипе без Де Брујнеа. Доказано, #MANCHESTERISRED

avatar
Go HardOGH
Saturday, 07.04.2018
20:44

Da je Mancester crveni ne bi zaostajao 20 bodova u svojoj najboljoj sezoni u poslednjih 10 godina, govorim o saldu nakon 32 utakmice. Ujedno ovo je i dokaz slabosti premijer lige gde 4 tima imaju jednako ili vise bodova od Reala a daleko su 20 bodova i vise od prvoplasiranog, odnosno. Neporazena Barselona ima dosta bodova manje od Sitija u tako neizvesnoj ligi, e eto zato spanci dominiraju godinama unazad, cak i najjaci engleski timovi se ne mogu nositi sa Seviljom koja je raspad ove sezone, takodje je i Real raspad ali kad dodje do LS opet su nakantali PSZ i Juve na krilima Marsela, Ronalda i Karvahala.

avatar
lonchy2909
Saturday, 07.04.2018
22:05

Ajde da se kladimo u, hiljadu maraka kada sezona zavrsi da ce Barsa imati vise bodova od Cityja. Imace vjerovatno I vise danih I manje primljenih golova. Ako iskljucimo Atletiko, zaostatak ostalih je ogroman. City je odigrao fantasticno do marta u svim takmcienjima, ali Pepovi timovi cesto padaju na proljece. Ako se sjwcas kako je Bajern dwmolirao Barsu 7:0,do februara je Barsa igrala sjajno i imala savrsene rezultate, a onda potop.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 07.04.2018
21:36

Spanci dominiraju jer im je vrh lige jaci nego kod Engleza. Pogledaj i donji deo tabele,pogledaj koliko bodova imaju ovi ugrozeni. Ne gledaj samo vrh kad uporedjujes lige. Evo,Celsi je pobedio Atletiko u grupi,Liverpul nije pobedio Sevilju ali su zavrsili kao prvi,Totenhem nakantao Real... Ali to opet nije pokazatelj snage,Spanci imaju jaci vrh tabele i zbog toga dominiraju.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:16

Liga je jedno a LS drugo nema veze ako se neko raspada u ligi da nece vrhunski odigrati LS..kad vec navodis primjere sto ne navede da je at madrid koji je 2 u spanskoj ligi nije prosao grupnu fazu..pored celzija koji je i tada bio u jako losoj formi i pored jedne osrednje Rome...nikad ne pari LS i Ligu neku jer su to totalno drugacije stvari i tu nema popravnog dok u ligi imas vremena za popravni.. jedan totenhem je bio bolji od juventusa ali ih je juventus iskljuciovo dobio na iskustvo igranja LS.

avatar
Medison
Saturday, 07.04.2018
20:26

To je to, zna se ko su velikani u Engleskoj United i Liverpul, mi smo samo obicna plastika

avatar
2fast4you
Saturday, 07.04.2018
20:26

Lepse nije moglo... toliko...

avatar
La bestia negra
Saturday, 07.04.2018
20:25

Hvala Junajtedu sto su osramotili i verovatno psihicki dokrajcili siti

avatar
Go HardOGH
Saturday, 07.04.2018
20:46

Vise volim Junajted od Sitija(Sto je normalno za svakog ljubitelja fudbala), ali psihicki dokrajcili? Kako? Siti je i dalje miljama ispred svih ostalih ekipa i samo liverpul moze da ih nadigra i to ne zbog igrackog kadra vec Klopa, Siti je danas izasao gotovo u B ekipi i opet Sterling je kriv zasto prednost nije bila veca. Siti nikad necu racunati u veliku cetvorku engleske ali najjaci su trenutno.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 08.04.2018
04:09

Kako u B ekipi, jesi ti gledao? Samo nema De Bruynea, Aguero povredjen bio, svakako ne bi igrao, Jesus i da je igrao nista ne bi pokszao. A za ovaj prvi komentar sve si rekao kako teba, bilo koji od nas starijih ljubitelj fudbala vise voli Junajted od Sitija koji je pre par sezona postao ok (ova sezona je samo One season wonder)

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.04.2018
21:19

Molim te mozes li mi nabrojat igrace koji fale pa pises b tim..samo je falio de bruine i voker..de bruina zamjenio b.silva a jesusa sterling koji su takodze odlicni igraci..dok je danilo zamjenio vokera tako da ja ne znam o kakvom b timu ti pises.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 07.04.2018
21:11

Nikad nije ni postojala velika cetvorka Engleske, nego VELIKA TROJKA! ne igra se fudbal od pre 10 godina!

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 07.04.2018
21:07

B ekipa mesto zezusa igra Bernardo Silva 70 milliona placen samo Kevin De Brujne iz prvog sastava drugi su zamenljivi svi

avatar
_mladen_
Saturday, 07.04.2018
21:06

Pazi slazem se sve osim ovog da su izasli sa B timom. Ovaj tim sa kojim je Klop izasao protiv Evertona je B tim. Njima je falio De Brujne i ovi ostali su igraci koji manje vise igraju stalno. Niko nije ocekivao, ali ih jesu unistili skroz. Pao je Siti i nije bilo povratka. Odbrana mora da se nauci a ne samo da se kupe odlicni igraci, plus ne mozes konstantno da igras isti fudbal. To je shvatio Klop, tako da mora to shvatiti i Pep.

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 07.04.2018
21:00

Dobar komentar. Ovde ljudi komentarisu ljudi koji blage veze nemaju. Dobro rece miljama je daleko. Sudija dva cista penala ne sudi.

avatar
Luka Toni
Saturday, 07.04.2018
20:58

Samo Danilo i Delph iz druge postave, svi ostali su tu.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 07.04.2018
20:25

I dalje ne podnosim Murinja al sam se zaleteo sa onim komentarom u poluvremenu : )

avatar
Saturday, 07.04.2018
20:52

Ta se Drina ne da ispraviti. (: Ali, lepo je sto si pokusao. Naucio si iz iskustva.

avatar
Saturday, 07.04.2018
23:06

Nisam ni spomenuo kajanje. Niti sam na isto pomislio. Slazem se da je potrebno iskoristiti napadacki potencijal, jer se cesto gusi defanzivnim zadacima za kojima nema potrebe. Ako bude promenio pristup, svakako da hocemo. Naredna sezona ce odrediti put Junajteda, a i Murinja na kraju. Dugo se tolerise titula pratilaca. Junajted je daleko veci klub od toga.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 07.04.2018
21:39

Nista se ja ne kajem. Trebali smo da primimo 4,5 komada al su ovi masili svasta,nije im dosudjen penal i imali smo mnogo srece. Igra je bila puno bolja u drugom delu ali ja i dalje tvrdim da sa Murinjom necemo daleko.

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 07.04.2018
20:25

Dobra utakmica 👏👏👏 United pokazo a i joś jednom dokazo da je Manchester CRVEN 👌🤙👏👏👏👏

avatar
zevs
Saturday, 07.04.2018
20:24