Kakav čovek, u trenucima najveće tuge, Pep pokazao od kakvog je materijala napravljen!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.04.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

Čovek, pre svega! Pep neće pregovarati...

EPA-EFE/SUSANNA SAEZ
EPA-EFE/SUSANNA SAEZ

Povezane vesti

Pep Gvardiola tuguje, njegova 82-godišnja majka Dolors Sala Kario je izgubila bitku sa koronom, ona je umrla od posledica virusa. Imala je 82 godine, Pep je u Kataloniji, ali će se uskoro vratiti u Englesku.

Ono što je odjeknulo u Engleskoj je da Siti neće ni otpuštati, niti smanjivati plate radnicima, tačnije onima koji nisu igrači i za koje sada nema posla dok je fudbal stao u Engleskoj.

Međutim, ma koliko se igrači budu odrekli, Gvardiola ne želi da se pogađa, niti da učestvuje u pregovorima. Naime, Katalonac već ima dogovor, neku vrstu pakta, on i direktori kluba su se dogovorili da sami sebi skinu plate, kako posledice krize ne bi osetili ljudi zaposleni u klubu.

Očekuje se da zvaničnici iz ostalih klubova koji su pod kontrolom Sitija, ukupno ih je sedam, pođu primerom Gvardiole. Inače, plata španskog trenera je veća od 20 miliona evra, on je spreman da se odrekne velikog novca, iako se tačna suma ne spominje.

Baner


Gvardiola je več uplatio milion evra, fondaciji Anhela Solera za borbu protiv virusa koji je u Kataloniji odneo već 3000 života u Kataloniji, oko 13 000 čitavoj Španiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke