Kakav čovek - Ima ponudu Čelsija, postavio tri uslova Napoliju i znate li koji je najmanje važan?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.04.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Mauricio Sari već ima ponudu iz snova, ali njegove želje su drugačije. I to pokazuje o kakvom se čoveku radi!

Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP
Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP

Povezane vesti

Mauricio Sari je i dalje negde između Napolija i Engleske.

Naime, dok mediji na ostrvu pričaju da će Čelsi svim silama pokušati da ga privuče na "Stamford Bridž", on i dalje želi da ostane u Napulju, kaže da je dužan gradu i navijačima, ali ima i određene uslove.

Naime, Mauricio Sari želi pojačanja i to ozbiljna. De Laurentis će morati da otvori novčanik, da dovede dva iskusna igrača koja će odmah moći da igraju, Sariju je dosta mladih koje treba da afirmiše, jer to nije način da se osvajaju titule.

Drugi uslov je izostanak presije. Klub treba jasno da kaže da će se boriti za "Skudeto", ali da ne podgreva lažne nade navijača i ne daje bombastične izjave kao što je bio slučaj ove godine, uzimajući u obzir snagu Juventusa.

I treće su uslovi pod kojima Sari potpisuje, Napoli nudi oko tri miliona, on traži četiri koliko recimo ima Spaleti u Interu, ali za njega je to najmanji od svih problema, ako prva dva uslova budu ispunjena, spreman je da pristane i na manji novac, interes kluba mu je na prvom mestu.

On bi u Čelsiju mogao da dobije oko 8 miliona evra po sezoni, ali uvek je govorio da se ne vodi novcem. Englezi su toliko zagrejani, zbog sjajnog rada, ali i činjenice da govori jezik, za razliku od ostalih italijanskih trenera, i da ne bi imao jezičku barijeru.

Zaista je retko sresti takvog čoveka, a ako želite možete još jednom da pročitate sjajnu priču o treneru Napolitanaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 18.04.2018
23:35

samo lud trener moze preci u Celsi dok je ovakva politika kluba sto se tice transfera, organizacije uopsteno...

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 18.04.2018
18:58

Sari je toskanac, a ja Rajola napolitanac. Mi smo ljudine. Sariju novac nije na prvom mestu. A nije ni meni. Meni je na drugom. Na prvom mi je da sam živo zdrav da bih mogao uživati u novcu. Novca, novca, dajte meni Rajoli što više novca i igrača.😉

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.04.2018
18:50

Bolje da resavamo trenera sto pre. Sezona nova pocinje za 4 meseca, prelazni rok skracen do cini mi se 10. avgusta, svetsko prvenstvo ovog leta, nemamo pravo na gresku na trzistu. Novi trener mora da se kaparise u narednih mesec dana.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 18.04.2018
18:47
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 18.04.2018
18:29

Ostani , gospodine !

avatar
Žan-Žak Ruso
Wednesday, 18.04.2018
18:27

Car od trenera u svakom pogledu. Kad bi nešto slično uradio onaj pulen superagenta iz MU-a koji jedino uz strašan novac može voditi neki klub?!

avatar
Wednesday, 18.04.2018
18:16

Njemu se najvise nadam,bas bi voleo da dodje u Celzi....

avatar
10BillionXD
Wednesday, 18.04.2018
17:15

Bilo bi fenomenalno Sarrija vidjeti u Chelseaju, naravno, ako je istina da ce mu Abramovich dati slobodu za transfere i vrijeme za adaptaciju.nSa time, mogli bi vidjeti najjaci Chelsea ikada sa sjajnim fudbalom i leprsavoscu.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 18.04.2018
17:06

Jesu ovo ogromne pare za koje on radi ali se vidi da ga nisu nimalo izmijenile,uziva u tome da bude obican i da radi svoj posao sto je za svako postovanje

avatar
Mangus
Wednesday, 18.04.2018
16:51

Specifican i vrhunski trener. Coveka ocigledno ne motivise novac vec uspesi