Kada će ovo prestati? Fudbaler PL prijavljen da je otrovao i silovao devojku!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2020.
11:49
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana posle optužbi na računa Hadson-Odoija novi skandal. Kako će se završiti? Policija počela istragu...

Michael Regan / Staff
Michael Regan / Staff

Povezane vesti

Nova nedelja, novi skandal u Premijer ligi.

Nakon što je prošle nedelje talentovani fudbaler Čelsija Hadson-Odoi optužen sa silovanje i priveden nakon poziva policiji i hitnoj pomoći u Zapadnom Londonu, današnji mediji donose novu, zastrašujuću priču.

Naime, policiji je prijavljen nov slučaj silovanja. Na žurci koju je organizovao neimenovani fudbaler PL, navodno je silovana devojka koja je prethodno drogirana, ona tvrde da je popila dva pića i da se posle toga ničega ne seća.

"Probudila sam se ujutru sa povredama, pored mene je ležao fudbaler, pitala sam ga šta se desilo, rekao mi je da smo imali seks
", rekla je ona u prijavi.

Tabloidi su došli do informacija da se čudno ponašala i da je istina da je popila tek par pića.

"Nema šanse da je pri onoj svesti pristala na seks", rekao je anonimni gost zabave koji tvrdi da je silovana od strane fudbalera i njegovih prijatelja.

Neimenovana devojka kaže da je dobila informaciju sutradan šta se desilo, pa je podnela prijavu, smatra da joj je nešto sipano u piće i da je silovana.

Iz legalnih razloga mediji jasno ne objavljuju ime fudbalera, ali policija već istražuje slučaj i u potrazi je za materijalnim dokazima, ali i svedocima.

Identitet igrača će jasno biti poznat, ako budu nađeni dokazi, i protiv njega bude podignuta optužnica.

Ili će kao mnogo puta pre sve biti zataškano...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Sunday, 24.05.2020
17:45

Sve su one nevine i nesvesne, male pa su pale pa su p polupale, a šta ćeš ti srećo na takvim žurkama. Glupe su ovo priče ti momci mogu da plate koju hoće profi damu... nemaju oni potrebe da drogiraju ikog

avatar
Kimi
Sunday, 24.05.2020
12:04

Mnogo su se razni fudbaleri i fudbalercici digli u nebo misleci da su ne znam sta i da im se sve moze zato sto loptu sutiraju malo bolje od drugih, e pa primeniti najstroze mere koje postoje za ovo, uzeti mu milione na sudu u vidu kazne drzavi a i devojci da se isplati odsteta u vidu svega sto on poseduje, a klub da ga otpusti i nikad niko da ga ne dovede vise, pa da vidimo hoce li i sledeci neki da pomisli na nesto slicno.